Horoskop

Horoskop za ponedeljek, 27. marca

W.Y.
27. 3. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Preverite napoved.

OVEN - Opozarjajo vas, kar vam zagotovo ni všeč. Danes boste izredno napeti in niti malo potrpežljivi. Šele zvečer boste začutili, da stvari končno obračajo vsaj približno tako, kot ste si zamislili.

BIK - Na poslovnem področju ne boste ravno najboljše motivirani, kar bodo opazili tudi sodelavci, ki bodo brez besed odreagirali po svoje. Nikar ne bodite tako neprilagodljivi.

DVOJČKA - Danes vam bo ponagajal ego, kljub temu se boste znašli po svojih najboljših močeh. Napetost, trmo in upornost uporabite za to, da naredite korak naprej.

RAK - Če delate od doma boste večino dneva sposobni preživeti v postelji, saj boste bolj ležerni. Če morate v službo se boste s težavo prebijali čez vse delovne obveznosti.

LEV - Storili boste nekaj pomembnega ter na pravi način združili prijetno s koristnim, kar vas bo razvedrilo. Tudi v ljubezni bo zelo ugodno. Bodite odločni, vendar prijazni, tako boste nekoga lažje osvojili.

DEVICA - Danes vas bo čakal pomemben sestanek, ki se ga zagotovo morate udeležiti. Pomembno bo, da ustvarite stik z določenimi ljudmi, ki vam bodo v prihodnosti priskočili na pomoč.

TEHTNICA - Pazite s tistimi, ki vas lahko obrnejo na svojo stran in zapeljejo le s par besedami. Nič pa se ne bo zgodilo čez noč, zato ostanite še nekaj časa na trdnih tleh.

ŠKORPIJON - Hitro boste dokončali tisto, kar vas čaka in obremenjuje. Previdni bodite glede stroškov, saj obstaja še veliko možnosti, da se zavarujete na pravi način.

STRELEC - V službi boste deležni mirnih energij, brez kakšnih posebnih dogodkov, ki bi vas vznemirjali. To vam bo zelo odgovarjalo, saj vam je konstanten stres že načel vaše živce.

KOZOROG - Luna bo podpirala vašo taktičnost na poslovnem področju. Veliko bo priložnosti za to, da se izpostavite in poskrbite za napredek, po katerem hrepenite že nekaj časa.

VODNAR - Ljubezensko srečanje bo vznemirljivo, toda prav ta vulkan čustev vam bo neverjetno všeč, saj se počutite prazno. Soočili se boste spontano in zato bo tudi izid presenetljivo dober.

RIBI - Danes prisluhnite sebi in najdite način, da izrazite svojo samozavest, ki vam lahko pomaga tudi v odnosih. Dovolite si nekaj več romantike na zasebnem področju.