Horoskop

Horoskop za četrtek, 23. marca

W.Y.
23. 3. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Preverite napoved.

OVEN - Znova bo prišla na dan vaša trma, posebno v ljubezenskih odnosih, kjer še vedno niste čisto odločeni. Čeprav pretiravate, v bistvu ni razlogov, da bi se pritoževali.

BIK - Današnji dan bo v znamenju informacij in raziskovanja. Poglobiti se morate v dejavnosti, s katerimi ste odlašali in se osvoboditi nečesa, kar vas močno bremeni.

DVOJČKA - Sprostil vas bo nežen pogovor, ki bo poudaril vašo umirjenost. Dan prinaša večjo potrebo po raziskovanju in rezanje s preteklostjo, ki vas močno obremenjuje.

RAK - Ključ do osebne sreče bo iskren pogovor. Pridobili boste tudi informacije, katere vas bodo za kratek čas vznemirile. Nakazuje se vam tudi priložnost za razmislek.

LEV - Pogumno in predvsem drzno boste dosegali poslovne uspehe, ki jih ne bo malo. Prenesite nekaj zagona tudi na ljudi v vaši bližini. Športne aktivnosti vas bodo prebudile.

DEVICA - Danes boste imeli v večini situacij glavno besedo, zato pazite, kako boste izkoristili ugodne okoliščine, ki se ne bodo kmalu ponovile. Nekdo bo poskrbel za to, da se boste nasmejali.

TEHTNICA - Omejitve, katerih se boste najprej branili, vam bodo čez čas v korist. Nekdo vam bo pomagal razumeti diplomacijo in tako se boste osvobodili večjih bremen.

ŠKORPIJON - V današnjem dnevu boste z vsemi silami branili tisto, kar že imate. Nadaljuje se zgodba, v kateri bo veliko več neznanega, kar vam ne bo ravno pisano na kožo.

STRELEC - Spremljala vas bo dinamična energija in z lahkoto boste sledili vsem obveznostim. Planetarni vplivi vam bodo naklonjeni v ljubezni, kjer pa ne bo čisto tako, kot ste si zamislili.

KOZOROG - Počutite se dobro in ostane le še ljubezensko področje, ki trenutno ni najbolj blesteče. Morda boste celo nekoliko presenečeni, kako zlahka se bo nekdo nečemu odpovedal.

VODNAR - Naužite se pozitivne energije in jo uporabite za pogumno doseganje svojih ciljev, ki vas že priganjajo. Pogum lahko izkoristite na poslovnem področju, kjer vse skupaj nekoliko škripa.

RIBI - Danes se vam bodo vrstile zanimive situacije in tega ne smete ignorirati. Naklonjena vam bo mlajša oseba, ki zelo dobro razume vašo zgodbo in tegobe, ki ste jih deležni.