Horoskop

Horoskop za torek, 21. marca

W.Y.
21. 3. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Preverite napoved.

OVEN - Danes boste v službi zelo zaposleni. Lotilo se vas bo navdušenje nad novim projektom. Preverite najprej, če za ta projekt obstaja dovolj zanimanja, saj morda ciljate previsoko.

BIK - Danes se bo vašo besedo slišalo zelo jasno in glasno. Tokrat imate odlično možnost, da se znajdete v središču pozornosti. Ljudi okoli sebe spodbudite pri njihovih ambicijah, hvaležni vam bodo.

DVOJČKA - Nikakor nimate dovolj potrpežljivosti za najtežje opravke, ki se bodo vrstili. Premislite o pomembnem poslovnem srečanju, na katerega se morate dobro pripraviti.

RAK - Sedaj je pravi čas za konkretne cilje, o katerih sanjarite že nekaj časa. Potrebno je zbrati pogum in narediti stvari, ki bodo izboljšale kvaliteto vašega življenja.

LEV - Danes vam bo odleglo, saj se vam ne bo treba preveč truditi v zgodbi, ki vam očitno ni pri srcu. Z lahkoto se boste z nekom spoznali in spustili v zanimiv in razigran pogovor.

DEVICA - Končno boste deležni spodbudnih novic, kar vas bo razvedrilo in vam dalo motivacijo. Ljudje okoli vas vas bodo postrani gledali, ker boste dajali namige o dogajanju v vašem življenju.

TEHTNICA - Pazite v ljubezenskih odnosih, ki se počasi krhajo, zaradi vaše neposlušnosti in egoizma. Obtožili vas bodo, da delate enake napake, kot ste jih počeli v preteklosti.

ŠKORPIJON - Premislite, preden boste odgovorili na vprašanje, saj se nekje skriva zanka, ki vas lahko zavede. Vsega skupaj ste se lotili na napačen način, zato bi si morali poiskati pomoč.

STRELEC - Kljub temu, da se načeloma z mnenjem kolegov ne strinjate, bi bilo dobro, da vseeno pokažete svojo podporo, saj se zadeve v nasprotnem primeru le zapletajo.

KOZOROG - Danes vas bo presenetila izjemno neprijetna govorica o kateri ne boste imeli pravega mnenja. Najprej se prepričajte, če ima vse skupaj sploh pravi smisel.

VODNAR - Sodelavci vam zadnje čase nenehno pametujejo, kar vam gre že močno na živce. Soočite se z očitki in razkrijte svoje karte, tako se bo ozračje sprostilo in umirilo.

RIBI - Prekomerno se obremenjujete z zadevami, ki jim ne bi smeli pripisovati velikega pomena. Kmalu se bo izkazalo, da je potrebno le še malce počakati na prave korake.