Horoskop

Horoskop za torek, 14. marca

W.Y.
14. 3. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Preverite napoved.

OVEN - Že dlje časa čakate na priložnost, da pokažete svojo umetniško plat. V kratkem jo boste tudi dobili. Sicer boste morali sodelovati z nekom drugim, kar zna biti manjši problem.

BIK - V današnjem dnevu boste deležni številnih priložnosti. Ideje in razne kreacije bodo kar skakale iz vaših misli, zato jih nikar ne držite v ozadju. Jasno in odločno jih predstavite.

DVOJČKA - Veliko se boste ukvarjali sami s sabo, saj vam določene zadeve niso všeč. Počasi bo potrebno narediti korenite spremembe in se malce zazreti vase.

RAK - Vsak neuspeh vas še toliko bolj prizadene, ker ste preveč zaverovani vase. Čim prej se skušajte znebiti te negativne lastnosti. Ljubljena oseba za vas vedno stori še nekoliko več, kot je treba.

LEV - V današnjem dnevu uporabite svoje sposobnosti pri vašem delu in tudi na partnerja ne bodite ljubosumni, čeprav se vam bo zdelo, da vam ne vrača čustev v enaki meri.

DEVICA - Na poslovnem področju bo danes napeto. Morda vas bodo uporabili za dela, ki sicer niso vaša dolžnost, vendar se boste morali kljub temu soočiti in poprijeti za delo.

TEHTNICA - Zaustavite se ter začnite že v dopoldanskih urah razmišljati o bolj pomembnih zadevah, ki vas čakajo v prihodnjih dneh. Veliko bo odvisno od vas.

ŠKORPIJON -Današnji dan vam ne bo ravno po godu. Lahko, da ste se prejšnji dan preveč najedli, potem pa boste imeli občutek, da ste okorni, leni in napihnjeni.

STRELEC - Begali vas bosta strast, obenem pa upornost. Če boste uporabili pravo taktiko, boste našli tudi pravo zdravilo za vaše telo in dušo in se zadovoljno spočili.

KOZOROG - Nekoliko boste neodločni. Zatekli se boste po pomoč k prijateljem. Potrebovali boste nasvet glede zadev v ljubezni, čeprav jih navadno rešite sami.

VODNAR - Ko se boste srečali z znancem, uporabite moč argumenta, ne pa argument moči. Verjemite, tako boste precej lažje dokazali svoj prav. Pri delu lahko pričakujete izboljšanje, ki pa bo zares zgolj naključno.

RIBI - Morda vam celo uspe ponovno najti duševni mir, ki ga tako močno potrebujete. Ne dovolite, da vas kdorkoli ali karkoli vrže iz tira in ostanite prepričani vase.