Horoskop

Horoskop za soboto, 11. marca

W.Y.
11. 3. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Preverite napoved.

OVEN - Občutek imate, da ste prepočasni, zato si omislite nekoliko manj naporen urnik in vse, kar je naporno, preložite na jutrišnji dan.

BIK - Tisto, kar ste zapletli boste morali čim prej rešiti. Želeli si boste razčistiti nekatere dogodke iz preteklosti, ki vas ovirajo pri zaupanju drugim.

DVOJČKA - Dan boste začeli odlično in v harmoničnih odnosih z drugimi. Radovedni boste in nagnjeni k povezovanju, družabnosti boste dajali prednost pred obveznostim.

RAK - Čas bo odličen, da se s prijatelji odpravite na krajši potep. Vaše druženje bo več kot zabavno, pomagalo vam bo namreč pozabiti na določene težave, ki se tičejo vaše poslovne kariere.

LEV - Prišel je čas, ko boste morali sami sebe postaviti na prvo mesto. Ne sklepajte novi prijateljstev, saj vas bo to le omejevalo. Tisti, ki ste v ljubezenski vezi, se morate naučiti poslušati.

DEVICA - Vaša zemeljska narava bo danes prišla do izraza, ko boste prišli domov, pa nič ne bo na svojem mestu. Nikar pa ne bodite preveč obremenjeni z pospravljanjem.

TEHTNICA - Nabrali ste si dovolj energije za vse najtežje zadeve. V ljubezni bodite spontani. Vse se lahko reši s pogovorom, ki ne bo pretežek.

ŠKORPIJON - Ljubosumje, ki vam bo nagajalo danes, bo povezano z nekom, ki skoraj ni pomemben, zato dobro razmislite, če se splača obremenjevati zaradi takšnih zadev.

STRELEC - Ves dan boste razmišljali, kako bi si popestrili dan, zato boste zavrteli telefon, ter poklicali nekoga, ki dobro ve, kje je zabava.

KOZOROG - Sklepali boste na podlagi situacij, ki pa na trenutke ne bodo ravno najbolj realne. Preganjal vas bo strah pred večjim neuspehom.

VODNAR - Dnevni vpliv bo za vas ugoden, vendar vas bo sredi dneva kljub temu zadela panika, če ste na pravi poti ali ne. Nikar se ne prepustite negativnim mislim.

RIBI - Ker ste večen optimist, vam današnji dan, kljub temu, da bo bolj naporen, ne bo predstavljal večjih težav. Za vas bo vse skupaj kvečjemu izziv.