Horoskop

Horoskop za petek, 10. marca

W.Y.
10. 3. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Preverite napoved.

OVEN - Bodite previdnejši ob pogovorih in dopisovanju, da ne bo nesporazumov. Raje počakajte na še nekaj informacij in se dogovarjajte le o tem, kar že dobro poznate.

BIK - V današnjem dnevu boste priča manjšim konfliktom v družinskem okolju. Kljub temu, da boste smatrali, da je nekdo nepravičen, raje stopite korak nazaj.

DVOJČKA - Nerazpoloženo počutje, ki vas bo spremljalo že od jutra bo krivo, da se danes z nikomer ne boste prav dobro razumeli. Poskusite včasih tudi popuščati.

RAK - V ljubezni je preveč ovinkov in ugibanja ter obojestranskega sumničenja. Tudi za ceno, da boste povedali kakšno besedo preveč. Do odločilnega trenutka zberite moči.

LEV - Snidenje z nekom, ki ga že dolgo niste videli bo zelo zabavno in zanimivo. Oba poskrbita, da se čim prej spet vidita. S partnerjem se bosta začela konkretno pogovarjati o prihodnosti.

DEVICA - Kritika ni najboljša rešitev, zato raje poskusite z drugačno taktiko. V vsakem primeru vam bo prinesla precej več uspeha kot kritičen pristop.

TEHTNICA - Svojo razigrano osebnost lahko danes dobro izkoristite. Ne oklevajte pred drznim dejanji, ki vas lahko postavijo v ospredje na delovnem mestu.

ŠKORPIJON - Nekaj vam še ne bo čisto kristalno jasno, zato nikar ne delajte prehitrih zaključkov. Raje počakajte na signale, ki jih boste dobili iz okolice.

STRELEC - Uskladite srce in razum, saj veste, da to znate. Od partnerja boste po tihem veliko pričakovali, in boste zelo razočarani, če vas ne bo znal zadovoljiti.

KOZOROG - Pred vami je zelo uspešen dan. Končno boste dosegli tisto, kar si želite že dolgo časa, pa mogoče niste imeli pravega poguma in volje.

VODNAR - Ljubezen bo zahtevala vso vašo pozornost, zato boste strastno uživali v vseh padcih in vzponih, ki so pred vami. Preprosto se ne boste znali imeti samo lepo.

RIBI - Lahko poudarite svoje želje, na drugi strani je očitno nekdo, ki vas spoštuje, posebno v družbi, kjer se boste počutili sijajno. Glede službe bo nekoliko več nepovezanih novic.