Horoskop

Horoskop za četrtek, 9. marca

W.Y.
9. 3. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Preverite napoved.

OVEN - Srčne zadeve se rešujejo hitreje, kot ste pričakovali, vsekakor spontano. Očitno je, da razmišljate pozitivno, hkrati boste dovolj zgovorni, da boste dosegli svoje brez prevelikega napora.

BIK - Umsko boste zelo ustvarjalni, sposobni boste vseh naporov in hitrega učenja. Naučili se boste veliko pomembnih stvari, ki ste imeli v preteklosti z njimi težave.

DVOJČKA - Nekdo, ki vam je pomemben, vas bo pohvalil in to vas bo razveselilo. Na poslovnem področju boste priča monotonosti, ki vas počasi začenja dolgočasiti.

RAK - V ljubezni se ne morete izogniti soočenju, ki bo potekalo dokaj napeto. Popravili boste nekaj napak, hkrati pa se spet izgubljate v določenih stvareh in pogovorih.

LEV - Marsikaj, kar vas dolgočasi, enostavno puščate za zadnji trenutek, potem pa vse skupaj naredite nekoliko površno. Dogaja se preveč hkrati in želite si le, da bi vas pustili pri miru.

DEVICA - Nečesa preprosto ne prenesete. V resnici ste le napeti in odzivate se jezno, ker se stvari premikajo prepočasi. Pazite, da ne boste do svojega partnerja preveč ukazovalni.

TEHTNICA - Čeprav boste imeli nekaj divjih idej, jih bo morda še najbolje najprej dobro prespati, preden se jim popolnoma posvetite, saj sami veste, da ste neskončno trmasti, ko se nečesa lotite.

ŠKORPIJON - Pripravite se na spremembe na naslednjih področjih: pravo, politika, poslovna premoč in publiciteta. Naredite kar morate, nikakor pa se ne spuščajte v vojne z določeno osebo.

STRELEC - Zavedate se, da vaša moč trenutno peša. Presenetili vas bodo z vprašanji, ki ste jih pravzaprav pripravili za druge, posebno če so zadevajo problematične delovne zadeve.

KOZOROG - Čustveni vrtinec bo slabše vplival na vaše počutje in zbranost. Poglobite se vase in dobro premislite, ker tako ne gre več naprej.

VODNAR - Pri delu niste več pod pritiskom. Okoliščine so se spremenile, zato boste sprejeli nekaj novih izzivov. Pravzaprav se zavedate, da ste si zaslužili še eno, nekoliko drugačno priložnost.

RIBI - Neprijeten dogodek vam ne bo prišel do živega. Rezultati ne bodo odvisni samo od vas, zato si naredite načrt in se ga poskusite držati.