Horoskop

Horoskop za soboto, 4. marca

W.Y.
4. 3. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Preverite napoved.

OVEN - Današnji dan bo malce dolgočasen, morda tudi žalosten. Primanjkovalo vam bo novih dogodkov. Pomanjkanje ljubezni vas bo utrudilo. Zberite moči za nadaljevanje in nove izzive.

BIK - Tokrat ste marljivi in dovolj motivirani, toda težavno je to, da niso vsi pripravljeni na napredek. Nekoliko boste še sumničavi, posebno s tistimi, ki se odzivajo agresivno.

DVOJČKA - Nadaljuje se ljubezenska zgodba, ki vsekakor veliko obeta. S partnerjem ali prijateljem se bosta tokrat lažje razumela in se z veseljem pogovorila o vajinem napredku.

RAK - Simbol današnjega dne bo energičnost. Spremembe, ki jih tako iščite lahko doživite v prijateljskih odnosih. Postaviti si boste morali svoja pravila igre, ter se jih držati.

LEV - Preveč se oklepate nečesa, kar vam ni pisano na kožo. Izvedeli boste tudi nekaj, kar vas bo nekoliko vznemirilo. Z ljubljeno osebo trenutno ne najdete prave taktike.

DEVICA - Odločitve bodo tiste, ki lahko prinesejo napredek na osebni in duhovni ravni. Odpre se vam bodo nove, vam neznane poti. Poglobili se boste v svoje misli.

TEHTNICA - Ljubezen bo za vas nekaj plemenitega in sproščenega. Pomembno bo, da se boste prilagodili in tako našli moč in energijo. Nekaj previdnosti ne bo odveč.

ŠKORPIJON - Danes boste vsaj približno vedeli, kaj bi morali storiti. Odleglo vam bo, takoj zatem prihaja nekaj pomembnih sporočil. Iznajdljivi boste in spretni, saj ste komaj čakali na napredek.

STRELEC - Od določenih projektov ne morete pričakovati dobička in notranjega zadovoljstva. Vaša pričakovanja se tokrat ne uresničujejo, dolgočasijo vas tudi nenehna vprašanja.

KOZOROG - Ne dovolite, da pometajo z vami. Pazite pa tudi, da ne bi zaradi občutka, da je vaša suverenost ogrožena, sprejeli prenagljene odločitve, ki bi jo kasneje obžalovali.

VODNAR - Besede prinašajo napredek in čustveno skladnost, po kateri ste hrepeneli že nekaj časa. Pomembno bo, da se sprostite in uživate, še posebej tisti, ki ste na novo zaljubljeni.

RIBI - V današnjem dnevu boste stežka uskladili vse obveznosti. Vse pomembno si sproti zapisujte, da ne bo kakšnega nesporazuma. V ljubezni vztrajate.