Horoskop

Horoskop za petek, 3. marca

W.Y.
3. 3. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Preverite napoved.

OVEN - Globoko vdihnite, boljše obdobje je pred vrati. Vaš tempo se počasi umirja in prehajate v čas, ko boste lahko pometli s konkurenco in se končno izborili za svoj prav.

BIK - Ljubezenske zvezde znova prebujajo vaše skrite želje. Zgodilo se bo prav v trenutku, ko boste povsem osredotočeni na druge, bolj praktične opravke. Ne bodite trmasti, odprite se za novosti.

DVOJČKA - Vse, kar se bo danes dogajalo, bo odvisno od zadnjih podrobnosti, ki jih boste urejali, preden boste nekaj zaključili. Če ne boste motivirani, se obeta tudi nekaj težavic.

RAK - Današnji dan bo nekoliko napornejši, toda pomagajo vam lahko določene izkušnje in prepričanje, da boste zadevam, ne glede na vse, kos, čeprav ste utrujeni.

LEV - Mikalo vas bo nekaj na meji prepovedanega, posebno na zasebnem področju, kjer ste v zadnjem času nekoliko zaspali. Vse se bo zgladilo, toda napredujte počasi.

DEVICA - V današnjem dnevu boste polni vznemirjenja, izzivov in sprememb. Z nekaj samoobvladovanja je lahko dan spodbuden, saj bo na vidiku poveča delavnost.

TEHTNICA - Lotiti se morate nečesa, kar je povezano s poslovnimi premiki. Proučite pogodbe, ne zaletavajte se, saj se lahko znajdete v težavah. Prav kmalu prihaja nova priložnost.

ŠKORPIJON - Pred vami je nekaj zoprnih opravkov, ki se jim v večini izogibate. Časa vam sicer že primanjkuje, zato naredite bolj intenziven načrt. Najprej rešite nekaj glede zaostalih zadev.

STRELEC - Danes boste osvajali nove višine, toda na poti k njim boste doživljali tudi razna manjša razočaranja. Ne boste želeli živeti po principu, ki ga narekujejo drugi, zato boste vse skupaj zavrteli v svojo korist. 

KOZOROG - Ne zavrnite nečesa, kar bo prav kmalu zelo zanimivo. Raje se prilagodite, saj vse skupaj ne bo izpadlo tako negativno. Tudi v ljubezni ste zopet v popolnem kaosu.

VODNAR - Občutili boste prodorno energijo, ki vas bo spomnila na to kaj bi radi dosegli. Vplivi planetov vam nosijo tudi vznemirjenje in živčnost, zato se nikar prehitro ne razjezite.

RIBI - Ne razlagajte vsem, zakaj ste se odločili za nekaj novega, saj boste naleteli na negativne opazke. Vse skupaj je vaša izbira, s katero drugi niso povezani.