Horoskop

Horoskop za četrtek, 2. marca

W.Y.
2. 3. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Preverite napoved.

OVEN - Nekoliko nepričakovano vas bo zmedlo nekaj, kar naj bi lahko že zdavnaj rešili. Poskusite se zbrati in nikar ne popustite zaradi nepomembnih malenkosti.

BIK - Pozorni bodite ob dejavnosti, ki zahteva boljšo finančno podlago. Tokrat boste vsekakor bolj zbrani, najprej se osredotočite na pomemben izpit, potem prihaja na vrsto še nekaj, za kar se boste borili.

DVOJČKA - Danes boste romantično razpoloženi, zato lahko verjamete lažnivim besedam samo zato, ker se dobro slišijo. Veliko aktivnost pa boste imeli v družinskem okolju.

RAK - Vaše počutje bo manj spremenljivo in lahko se dogovorite tudi za uspešno poslovno pot, ki prinaša usklajene dogovore. V ospredju bo predvsem razumsko ocenjevanje zadev.

LEV - Pred vami je dinamičen dan, ko bo spodbujena vaša tekmovalnost. Več energije, več borbenosti, hitre akcije, pa tudi nepotrpežljivosti vam lahko prinese čudovite rezultate.

DEVICA - Ponovno ste na dobri poti. Zelo boste dejavni, toda tokrat obenem mirnejši glede zadev, ki ste jih očitno že dosegli. Od zmage vas loči le nekaj majhnih korakov.

TEHTNICA - Dan bo za vas energičen, veder in učinkovit. Višek energije lahko sprostite s fizično vadbo, ki vas bo popolnoma prerodila. Odgovarjalo vam bo energično druženje z otroci.

ŠKORPIJON - Današnji dan bo obetaven, začeli ga boste v visoki prestavi, potem pa se boste ustavili. Žal so zopet na vrsti dolgočasne in rutinske zadeve. Vse skupaj vam bo nekoliko olajšal nekdo, ki se na vse dobro spozna.

STRELEC - Vse svoje obveznosti boste opravljali korektno in vsekakor ostanite potrpežljivi, dokler se temni oblaki nad vami ne bodo razblinili. Vse, kar se bo zgodilo, boste lahko pripisali svoji samozavesti.

KOZOROG - Ob prvih težavah boste ugotovili, kaj bi dejansko morali spremeniti, da bi zadeve speljali tekoče. Razmeroma hitro boste premagali svoj strah in splošno napetost.

VODNAR - To je vaš najboljši čas. Končno bo spet spodbudna, hitra in topla energija, ki podpira vašo aktivnost prodrla v ospredje in vas rešila pred številnimi zapleti v odnosih.

RIBI - S težavo se boste umirili in skoncentrirali na nov delovni začetek, ki že trka na vaša vrata. Koristila vam bo športna aktivnost, pri kateri boste porabili presežek svoje energije.