Horoskop

Horoskop za sredo, 1. marca

W.Y.
1. 3. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Preverite napoved.

OVEN - Danes bodite preprosto to, kar ste, in uživajte pri tem, brez da bi se ozirali na vplive okolice. Če vam družba ne bo všeč, jo pa poskusite čim prej zamenjati.

BIK - Ne bo več negotovosti, ki vas je zavirala in nekako omejevala. Nepričakovano ugodno bo danes, posebno za načrte, ki so dolgo čakali nekje v ozadju.

DVOJČKA - Občutek, da ne veste, v kaj se podajate, vas tokrat ne moti. Kljub temu pa bi se bilo dobro vsaj na finančnem področju temeljito pozanimati o zadevi, ki je povezana z delom.

RAK - Zanimiv dan, v katerem se bo kariera večkrat znašla nekako na stranskem tiru, kar se vam je v zadnjih časih dogajalo bolj poredko. Glede financ se zopet ustavljate nekako napol poti.

LEV - Čeprav je pred vami uspešen dan, se ne boste mogli povsem sprostiti in v miru uživati. Pričakujete lahko dokaj velike izzive, še posebej na poslovnem področju.

DEVICA - Današnji dan bo naporen, posebno na poslovnem in finančnem področju. Ne pomagajo dokazovanja in konflikti, ki se bodo vrstili. Najbolj vas moti to, da ste popolnoma prepričani o svojem prav.

TEHTNICA - Energija današnjega dne vam ne bo ravno najljubša. Raje imate počasno in umirjeno življenje. Toda, če se odprete napetostim, lahko uporabite svojo kreativnost za nove začetke.

ŠKORPIJON - Danes boste dobili novi zagon. Glede marsičesa vam lahko pomagajo srečna naključja, čeprav vas ne bo zapustil občutek, da ste ponovno sami za vse.

STRELEC - Danes se boste počutili fizično utrujeno, saj je očitno, da določenim zadevam še niste kos in vas vznemirjajo. Mnenja se bodo razlikovala, kar vam ne ravno najbolj všeč.

KOZOROG - Finančno niste v najbolj ugodnem obdobju, zato pazite na svoje izdatke. Zvezde vam bodo bolj naklonjene v ljubezni, še zlasti na področju reševanja konfliktov.

VODNAR - Vaše misli se bodo vrtele okoli različnih ciljev in želite si početi nekaj ustvarjalnega, vendar se morate umiriti in preveriti materialne zmogljivosti. Pozanimajte se, kaj lahko spremenite.

RIBI - Imeli boste priložnost, da v praksi preizkusite pravkar sprejete odločitve in zacvetite v širšem krogu. Nikar se zdaj ne umaknite in ne začnite spet komplicirati.