Napoved

Horoskop za ponedeljek, 27. februarja

W.Y.
27. 2. 2017, 06.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

So vam zvezde naklonjene?

OVEN - Začetek tedna prinaša veliko težav, tudi zato, ker nekomu preprosto ne prisluhnete. Zdi se vam, da je vse skupaj zaman, saj oba vztrajata pri določenih stališčih.

BIK - Imate občutek, da ste izpustili nekaj pomembnega, preglejte dokumente in pošto. Velikokrat vam je nekaj odvzelo pogum tik pred zdajci. Vse skupaj se vam je zdelo kot prevelik zalogaj, zato ne ponavljajte iste napake.

DVOJČKA - Določene zadeve ne morete rešiti v tako kratkem roku, kot ste si ga zamislili. Najprej puščate času čas in se z zadevami ukvarjate dokaj sproščeno, potem pa, ko vam začne teči voda v grlo, pohitite.

RAK - Samskim se obetajo prijetna presenečenja. Ukvarjali se boste z nečim, kar vas bo po dolgem času spet zabavalo. Lahko ste brez strahu, zgovornost vam bo pomaga, da boste zadovoljni.

LEV - Drobnim nesporazumom doma in v službi pripisujete prevelik pomen. Če boste v vsaki besedi ali pogledu iskali še dodaten pomen, boste lahko kmalu našteli na prste ene roke tiste, ki bodo še iskali vašo družbo.

DEVICA - Pozanimajte se glede novih poslov in študija. Po navadi že nekako izberete eno pot, potem se obirate. Zato si zastavite cilj in predvsem rok, kdaj se boste podali v akcijo in do kdaj naj bi se borili.

TEHTNICA - Tokrat enostavno ne morete mimo določenih stvari, ki vas motijo. K sreči pa se boste z novimi težavami spoprijeli drugače, veliko bolj diplomatsko, kar vam prinaša nekaj pozitivnih točk.

ŠKORPIJON - V karieri boste dobili odličen nasvet. Draga oseba bo zmedena zaradi vaše prebujene trme in pazite, da ne boste začeli pretiravati, posebno v popoldanskih urah.

STRELEC - Samski strelci pazite, kakšen pristop boste uporabili, saj boste nagnjeni k lepemu govorjenju in pretiravanju, kar pa bo vaša simpatija tudi opazila. Tisti, ki ste v vezi pa boste danes želeli razigranost.

KOZOROG - Preveč se ukvarjate z zastarelimi zadevami, ki bi jih morali enkrat vsekakor pustiti za seboj, posebno doma ali kar zadeva nakup ali naložbo, ki bi jo morali vsaj za zdaj opustiti.

VODNAR - Vaša vključenost v dobro delo bo lahko prinesla pozitivne učinke, a če boste preveč časa delali to, boste zamudili priložnost spoznati osebo, ki vam bo ponudila nekaj zanimivega.

RIBI - Zastavite si konkretne cilje, le tako ne boste več izgubljali časa, posebno če iščete novo stanovanje ali se odpravljate na potovanje. Tudi naložbe vam gredo od rok.