Napoved

Horoskop za nedeljo, 26. februarja

W.Y.
26. 2. 2017, 06.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kakšen dan je pred vami?

OVEN - Srce bo danes glasnejše od razuma. To je dobro tudi zato, ker boste goreče zagovarjali tisto, kar mislite, da je prav. Nekaj boste tudi večkrat ponovili in ne bo vam žal.

BIK - Pazite na zdravje, posebno na prehrano. Previdno z besedami, čeprav ste izredno radovedni in s partnerjem tudi sumničavi, najbrž povsem po nepotrebnem, zato premislite, ali se vam to obrestuje.

DVOJČKA - Spoznali boste, da bi morali biti do partnerja bolj pozorni. To lahko dosežete na več načinov, toda nikakor ne smete biti pri tem vsiljivi.

RAK - Preveč vas vznemirjajo stvari, ki si ne zaslužijo toliko pozornosti. Čutite, da vam nekdo vedno znova meče polena pod noge. Posebno vas moti to, da vam ne pove stvari v obraz.

LEV - Vašo seksualno privlačnost bo skrivoma potrjeval še nekdo in vam to vztrajno dopovedoval. V karkoli se spuščate, vedite, da je lahko lepo, a izjemno tvegano!

DEVICA - Urejali boste dom, urejali papirnate zadeve in v tem tudi uživali, saj boste vse stvari delali z ljubeznijo. Veliko časa boste posvetili zasebnim zadevam.

TEHTNICA - Ugotovili boste, da življenje le ni tako naporno in da ste njegove pozitivne plati predolgo zanemarjali. Vesela družba prijateljev bo kot obliž na rane.

ŠKORPIJON - Ne boste razpoloženi za premišljevanje o skrbeh in problemih, zato se boste zatekali v družbo. Očitno je, da vam nekaj leži na duši, ampak se s tem še ne želite soočiti.

STRELEC - Ne zanašajte se na svoj šesti čut, ker vas moti preveč vtisov in nasprotujočih se čustev. Naenkrat boste ugotovili, da je nekdo od vaših bližnjih povsem drugačen kot ste si mislili.

KOZOROG - V današnjem dnevu boste izredno srečni in zadovoljni .Imeli boste možnost dobrega dogovora ali manjšega nakupa. Ne prehitevajte preveč.

VODNAR - V začetku dneva se boste morali sami spopasti s svojimi težavami, ker vam partner ne bo ravno v pomoč. Pobegnil bo v svoj svet in nekoliko pozabil na vas.

RIBI - Nekaj časa se boste še lahko pretvarjali, da ne veste, o čem partner govori, toda sčasoma bo to sprenevedanje postalo smešno in neprepričljivo, zato se čim prej sestavite.