Napoved

Horoskop za petek, 24. februarja

W.Y.
24. 2. 2017, 06.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kakšen dan je pred vami?

OVEN - Z vsem se boste spoprijemali veliko bolj praktično kot v prejšnjih dneh in zahtevali jasno razlago. To velja tako v stalnem razmerju kot ob začetku nove zgodbe.

BIK - Preverite, ali ste opravili vse z vašega urnika. Ostalo je nekaj, na kar morda niste bili pripravljeni. Storite več, da bi nekako popestrili vaše preveč zaspano in dolgočasno družabno življenje.

DVOJČKA - Ko boste znova premislili, lahko tudi končno dojamete in sprejmete resnico ter se odločite, posebno če se v ljubezenskih odnosih spet zatika. Na uradnih okencih ostanite mirnejši.

RAK - Tokrat popazite vsaj na zdravje, posebno na noge, kolena in sklepe. Nadaljuje se zgodba s povsem negotovim koncem. To vas vznemirja, tudi zato, ker si kot po navadi želite vse naenkrat.

LEV - Skrbi vas zdravje, saj se zavedate težav, ki jih imate. Poslušajte svoje telo, kaj vam sporoča. V zadnjem času ste bili preobremenjeni z delom, zato je vaše počutje slabše.

DEVICA - Samski ne boste imeli ravno najbolj naklonjenega dne. Določeni dogodki izpred nekaj dni vam ne bodo šli iz glave, zato tudi zvečer ne boste pripravljeni na zabavo.

TEHTNICA - Na poslovnem področju boste prav gotovo planirali aktivnosti za novo obdobje. Vendar bi bilo dobro, da ste pri podpisovanju papirjev še bolj previdni in nikar si ne postavljajte preveč visokih ciljev.

ŠKORPIJON - Danes se boste zlahka pogovorili tudi o najtežjih stvareh, tudi zato, ker ste popustljivejši, ali pa enostavno ne pričakujete, da se bodo stvari čudežno razpletale v pravo smer.

STRELEC - Na delovnem mestu se boste danes ukvarjali s finančnimi vprašanji, ki vas že nekaj časa begajo. Dobro veste, da ste povečini sami odgovorni za denarni primanjkljaj na bančnem računu.

KOZOROG - Nekomu se zdite izredno zanimivi, čeprav bi najraje pozabili na to zgodbo ali se vsaj začasno umaknili. Možno je tudi, da se odločite za srednjo rešitev in se izmuznete z izgovorom.

VODNAR - Te dni lahko izkoristite svoje ideje v družbi prijateljev. Verjetno ga ni človeka, ki ne bi sodeloval pri vaših neumnostih. Kljub temu ne bodite preveč ekstremni.

RIBI - Vaše trdo delo vam bo prineslo odlične rezultate, zato boste deležni tudi več virov prihodkov in uživali v finančnih koristih. Intenzivno življenje se bo nadaljevalo in pustilo določene sledi na vašem zdravju.