Napoved

Horoskop za četrtek, 23. februarja

W.Y.
23. 2. 2017, 06.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

So vam zvezde naklonjene?

OVEN - Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot ste mislili. Zato ni razlogov za igro in sprenevedanje, saj ne boste dosegli ničesar. Uspešni boste ob ustvarjalnih nalogah.

BIK - V službi bo nekoliko bolj napeto, posebno dopoldne. Ne morete vsega preračunati in načrtovati. Marsikaj se dogaja spontano in od vas je odvisno, ali se boste za zdaj prilagodili.

DVOJČKA - Ne bo še vse tako kot si želite, vendar pa bodo v drugem delu dneva stvari postale bolj jasne in logične, in končno boste vedeli v kateri smeri morate delovati, da bi dosegli zaslužen uspeh.

RAK - Izogibajte se koleričnim izbruhom jeze nad partnerjem samo zato, ker ste poprej predolgo zadrževali svoja čustva. Raje se malce potrudite in jih preusmerite v nežnost.

LEV - V ljubezni boste željni doživetij, pripravljeni prekršiti vsa pravila, da bi le lahko uživali. Pazite pa, da ne boste pretiravali in s tem nekoga prizadeli.

DEVICA - Na delovnem mestu se ne boste mogli sprenevedati in se izogibati nalogam, ki so pred vami. Učinkoviti boste predvsem v zgodnjih dopoldanskih urah. Danes obstaja možnost dobičkov.

TEHTNICA - Nekaj vam vrača pogum, sicer na nekoliko nenavaden način. Resnično potrebujete nekaj takšnega, da se končno začnete boriti za tisto, kar vam je najbolj pri srcu.

ŠKORPIJON - Vaše misli so precej neurejene in nenehno počenjate več stvari hkrati. Tokrat vam bo uspelo, a vseeno se zavarujte, vsaj glede denarja. V ljubezni ste preveč občutljivi.

STRELEC - Pri delu ste lahko mirnejši, posebno zdaj, ko postajate vedno bolj ambiciozni. Premislite o drugačnih naložbah ali oblikah zavarovanja. V ljubezni vztrajajte pri pogovoru.

KOZOROG - Ob začetku dneva ste po nepotrebnem negotovi. Kmalu pa se stvari obračajo drugače. Dovolj bo le nekaj več odločnosti, posebno v družbi, ki se vam na prvi pogled ne bo zdela zanimiva.

VODNAR - Nekaj bo ostalo nedorečeno, nekako v zraku. Ne iščite izgovorov, tako v službi kot doma se morate potruditi po najboljših močeh. Vsekakor pazite z opravljivci.

RIBI - Približevanje k večjim ciljem se vam bo obrestovalo do konca tedna. Čas bo za resen razmislek o krajši poti v naravo. Le ta vas bo pomirila in vam povrnila energijo.