Napoved

Horoskop za sredo, 22. februarja

W.Y.
22. 2. 2017, 06.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kakšen dan je pred vami?

OVEN – Dobili boste odgovor na nekaj, kar vas je nekaj časa preveč obremenjevalo. Mimo so časi, v katerih ste bili nestrpni. Zdaj vam isto vprašanje ni toliko pomembno.

BIK – Ni rečeno, da vas ne bo zaneslo in boste nakupovali stvari, ki jih ne potrebujete in ki poleg vsega še presegajo vaše finančne sposobnosti. Glejte, da vam to ne bo prešlo v navado.

DVOJČKA – Bližnjim razložite, da druženje prestavljate na naslednji dan, res pa se zamotite s knjigo ali filmom, ki vam bo zapolnil misli in odpeljal daleč stran od vsakdanjih skrbi.

RAK – Čeprav se vam določene delovne naloge zdijo pretežke, vedite, da se lahko vedno zanesete na sodelavca, ki vas spodbuja že od začetka. 

LEV – Tudi ko najdete koga, ki vam zelo ustreza, pazite, da ne boste začeli iskati napak in razlogov, zakaj bi zaključili to novo poznanstvo. Ne bodite tako sarkastični.

DEVICA – Storilnost na delovnem mestu bo minimalna, ampak potrudite se, saj je pred vami pomemben projekt, pri katerem želite sodelovati, zato se morate izkazati pred nadrejenim. 

TEHTNICA – Ne pustite nikomur, da vas kritizira. Naredite, kar morate narediti, ne da bi vam nekdo to moral povedati. Tako se boste izognili zameram. Čim bolj boste sklepali kompromise, več možnosti boste imeli.

ŠKORPIJON – Tisti, ki ste v zvezi, danes je čas, da se vi prilagodite partnerju. Skupaj se lotita nečesa, kar bo njemu všeč. To se vam bo obrestovalo, saj vaju bo še dodatno povezalo.

STRELEC – Zberite se in odpočijte, preden se boste usedli za volan ali odpravili na pot. Izid ljubezenskega sporočila je negotov, saj ste preveč neodločni in pričakujete, da bo draga oseba brala med vrsticami.

KOZOROG – Z denarjem boste še vedno na tesnem. Danes boste začutili izčrpanost, zato si nujno privoščite popoldanski počitek in sprehod v naravo, ki vas bo okrepil.

VODNAR – Vezani danes ne boste najbolj osredotočeni na vajin odnos. In partner ne bo navdušen nad tem. Morali mu boste povedati, kaj je tisto, kar vas tako zelo muči.

RIBI – Čaka vas nekaj sprememb, vezanih predvsem na poslovno področje, ki jih niste načrtovali, še manj pa pričakovali. Kako resne in dolgotrajne bodo, je odvisno od vas.