Napoved

Horoskop za torek, 21. februarja

W.Y.
21. 2. 2017, 06.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Preden se odločite za kakšen podvig, se o tem posvetujte s prijateljem, saj mu morda vaši načrti ne bodo najbolj pogodu. Danes bodo okoliščine primerne za sproščeno počutje.

BIK – Prišlo bo do zanimive spremembe, kar zadeva vaše delo, pripravilo vas bo do tega, da se vključite v projekt, ki bo prinesel večji dobiček. Združite se z ljudmi, ki imajo podobne interese, in napredovali boste.

DVOJČKA – Delo in vsakdanje obveznosti boste opravljali z igrivostjo. Danes boste sicer imeli nekaj težav z denarjem, vendar bolj v smislu, da vam tudi boljše materialne priložnosti ne nudijo pravega veselja.

RAK – Doma pokažite več razumevanja, posebno v odnosih s starejšimi. Nekaj vam še ni jasno, a ni trenutek, da bi se prepirali. Zato bo najbolje, če se boste preprosto umaknili, dokler se prah ne bo polegel.

LEV – Morate govoriti s tistim, ki ga imate radi. Na glas povejte, kaj vas moti, namesto da povečujete sovraštvo. Ne dovolite, da vaša čustva vplivajo na pomembne odločitve. 

DEVICA – Še vedno razmišljate, kaj storiti, čeprav se stvari ne morejo premakniti tako hitro, kot si želite. Nekoga boste osvajali počasi in izkazalo se bo, da tak pristop obema ustreza.

TEHTNICA – Hote ali nehote boste službeno razpoloženje preslikovali v intimno in se spraševali, ali ste v odnosu, ki vas izpolnjuje, ali pa je morda čas, da se odločite drugače.

ŠKORPIJON – Izogibajte se družbi tistih, ki le veliko govorijo, a ne končajo ničesar. Marsikaj poveličujete in po nepotrebnem prenašate svojo napetost tudi na drage osebe.

STRELEC – V službi zatišja ne bo. Posvetite se nalogam, ki so vam bile zaupane. Nikakor ne boste mogli sestaviti vseh delov skupaj. Morda bi vam pomagal pogovor.

KOZOROG – Ne dovolite, da vaši osebni interesi in čustva vplivajo na vaše finančne investicije. Bodite iznajdljivi, če hočete biti uspešni. Vaša glavna skrb naj bo danes zdravje.

VODNAR – Ne boste dolgo zdržali na enem mestu. Glede učenja nekoliko zamujate, čeprav nekaj še lahko nadoknadite. Pogoj za to je, da se zadevi resno posvetite. Čustvom se nikar ne prepuščajte prehitro.

RIBI – Pripravite se na negodujoče prijatelje in nasprotovanja sodelavcev. Prav je, da sicer sledite svoji intuiciji, vendar tokrat dvakrat premislite, saj vam posledice te odločitve najbrž ne bodo všeč.