Napoved

Horoskop za ponedeljek, 20. februarja

W.Y.
20. 2. 2017, 06.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kakšen dan je pred vami?

OVEN - Danes bo za vas srečen dan, zato pričakujte ogromno smeha in odlične komunikacije. V večernih urah si boste vzeli čas zase in za bližnjo osebo. Prepustite se toku življenja.

BIK - Negotovi ste, kar vam nikakor ni všeč. Ukvarjajte se le z lažjimi nalogami, preložite obiske, kjer bi bilo preveč govora o nečem, kar vas še vedno jezi.

DVOJČKA - Potrebujete več časa za premislek, čeprav se bo vse, kar se bo dogajalo, zavrtelo hitro in brez zapletov. Pazite pri športnih dejavnostih, saj niste dovolj pripravljeni.

RAK - Ne ozirajte se na začasen zastoj v ljubezenskih odnosih, nekdo ima z vami resne namene, čeprav vse skupaj deluje popolnoma drugače. Lahko ste pomirjeni.

LEV - Počasi se vam vrača optimizem, ki vam bo pomagal priplezati višje, še posebej na lestvici priljubljenosti. Sami najbolje veste, kaj je prava resnica, zato malenkosti ne prikrivajte.

DEVICA - Obeta se vam priložnost za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pomembno je, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost osebi, ki vas spoštuje.

TEHTNICA - Še vedno boste malce slabe volje, saj vam finančne težave ne omogočajo mirnega spanca in sproščenega življenja. Skušajte se iz nastale situacije nekaj naučiti.

ŠKORPIJON - Danes boste pod pritiskom določenih obveznosti, toda tokrat boste odločneje nastopili in se borili zase. To se vam bo obrestovalo, saj se boste znašli v središču pozornosti.

STRELEC - Partnerja boste presenetili s strastjo in globino v vajinem odnosu. Zlahka bosta prebrodila nekaj, kar je bilo v prejšnjih dneh pod vprašajem in vas je močno obremenjevalo.

KOZOROG - Sprašujete se, zakaj se vznemirljive zgodbe ustavljajo na pol poti, in vas jezijo. V enem trenutku vam bo nagajalo ljubosumje, v drugem trenutku pa obveznosti in nesporazumi.

VODNAR - Današnji dan bo za vas poseben in drugačen. Zdelo se vam bo, da ste utrujeni in da vaše telo resnično potrebuje počitek. Privoščite si ga brez slabe vesti.

RIBI - Na prvem mestu bodo nasprotovanja, kar bo še zlasti izrazito v odnosih z nasprotnim spolom. Več časa namenite učenju, ki vam prinaša izpopolnjevanje na osebnem področju.