Napoved

Horoskop za nedeljo, 19. februarja

W.Y.
19. 2. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

OVEN - Imate nekaj manj časa, kot ste načrtovali, saj bo v ospredju nekaj, kar ste morda odlašali, ker se še niste počutili pripravljeni. Tokrat se boste najbolje zbrali kar sami.

BIK - Vrzite čez ramo nekaj, kar vas je v preteklih dneh obremenjevalo, ker vas življenje še enkrat konkretno prepričuje, da se vse rešuje veliko hitreje, kot sploh upate.

DVOJČKA - Vaše družabno življenje bo pestro, vseeno pa pazite z nekom iz domačega kroga, ki morda vseeno nekoliko preveč vleče na svojo stran. Varujte svoj duševni mir.

RAK - Danes boste navdušeni nad nekom, ki vas bo nekoliko presenetil. To je trenutno edini način, da odklene vrata vašega srca, saj potrebujete nekaj neobičajnega in svežega.

LEV - Danes boste aktivni, kljub temu se težje odločate, posebno če se nahajate med dvema ognjema. Morda boste celo presenečeni nad tem, kako razmišlja draga oseba.

DEVICA - Današnji dan vas kliče k zabavi, ustvarjanju in veselju. Čas je primeren, ljubljeni osebi romantično izkažete svojo naklonjenost. Igriv pristop bo pričaral radosti življenja.

TEHTNICA - Všeč vam bo, da se prijatelj bojuje za vas ali pa vam vsaj jasno izkazuje svojo naklonjenost in dobre namene. Pazite, da ne bi začeli pretiravati in godrnjati okoli zadev, ki niso pomembne.

ŠKORPIJON - Vse, kar se dogaja na ljubezenskem področju, vas očitno ne more izučiti, če se še trmasto oklepate svojih načel. V prijateljskih odnosih pa se izogibajte pogovorom o preveč zasebnih temah.

STRELEC - Nekaj zanimivih dogodkov bo zaznamovalo današnji dan, sicer pa morate čim prej odgovoriti in dati namig, kaj si v resnici sploh želite. Prijatelj je že nekoliko neučakan.

KOZOROG - Naleteli boste na dober odziv, celo pri zadevah, ki so bile v preteklih dneh dokaj težavne. V ljubezni se vam vračajo spomini, to vas vsekakor lahko zbliža z ljubljeno osebo.

VODNAR - Energetsko se boste počutili dobro, saj vam bo dovoljeno delovati skozi občutke, intuicijo in se izražati na umetniški način. Okolica bo opazila vaš interes in vas pohvalila.

RIBI - Nekdo bo tokrat na vaši strani, kar vas bo presenetilo in ob enem razveselilo. Ostanite nepristranski, le ne dovolite, da bi kdo slučajno manipuliral z vami.