Napoved

Horoskop za soboto, 18. februarja

W.Y.
18. 2. 2017, 06.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

So vam zvezde naklonjene?

OVEN - Bolj sproščeni boste kot v preteklih dneh, saj vam bo družba zelo naklonjena. V razmerju ali poskusih osvajanja, boste vsekakor uspešnejši in veliko bolj prodorni.

BIK - Nečesa ne razumete, vendar to ne pomeni, da bi se morali takoj upreti in se oklepati starih težav. Doma nekdo še ne bo preveč razpoložen, da bi vam prisluhnil, zato bodite nevsiljivi.

DVOJČKA - Z ljubljeno osebo si želita različne stvari in danes bo v ospredju nasprotovanje. Nič se ne bo spremenilo, dokler ne boste začeli poslušati in ravnati na podlagi razuma.

RAK - Veliko bo danes prisotne zmede in nejasnosti, pogost bo tudi občutek razočaranja. Poskusite začutiti mir, in ga prenesti tudi na odnose z domačimi.

LEV - Nekaj nesporazumov bo, ki se jim zagotovo ne morete izogniti tako, da se boste obrnili vstran. Previdno, posebno ob srečanju, kjer boste začutili, da vas ne spoštujejo.

DEVICA - Življenje vas kliče k počitku in užitkom. Dovolite si prisluhniti tišini, živeti nekoliko bolj počasi in prebujati ustvarjalni navdih, ki bo fenomenalen. Kmalu boste zopet prodorni.

TEHTNICA - Mirna in čustvena energija, vam bo dopuščala, da živite v skladu s svojim ritmom in prepričanji. Prisluhnite ljudem, pogovorite se, in razvili se bodo iskreni in sočutni odnosi.

ŠKORPIJON - Še vedno boste dvomili v težavo, ki je sami ne morete odpraviti. Vzemite si čas za premislek, saj ga potrebujete. Ne mislite, da ste vsemogočni in da imate rešitev za vsako težavo.

STRELEC - Nekoliko vas bo skrbelo, da ne boste tako sprejeti, kot ste pričakovali. Nihče ne bo ugibal, kaj si v resnici želite, zato jasno in glasno povejte, česa si v resnici ne želite.

KOZOROG - V družinskem krogu bo v današnjem dnevu prijetno in veselo. Srečni boste, da imate okoli sebe ljudi, ki vas razumejo in so vam pripravljeni ne glede na vse priskočiti na pomoč. 

VODNAR - Nekaj se trenutno zapleta, čeprav temu ne bi smeli pripisati prevelikega pomena. Gre za nekaj zadev, ki jih že poznate, in se boste z njimi veliko lažje soočili.

RIBI - Bodite bolj odprti za novosti in nikar ne nadaljujte po poti, da se razburjate za vsako malenkost in takoj obračate hrbet tistemu, ki vas po vašem mnenju ni vreden.