Napoved

Horoskop za torek, 14. februarja

W.Y.
14. 2. 2017, 06.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

profimedia

OVEN – Nekaj, kar vam ni všeč, se bo zavleklo in želeli si boste le, da se stvar reši po najlažji mogoči poti. Bodite previdni, kajti polovična rešitev ne bo v vašo korist.

BIK – Pred vami je izredno pozitiven dan, primeren za urejanje poslovnih in čustvenih zadev. Sposobni boste narediti premik in na vse skupaj pogledati bolj v realni luči.

DVOJČKA – Nadaljuje se nekaj, kar je za kratek čas obstalo na slepi ulici in vas nekoliko prestrašilo. Na isto zadevo poglejte z drugačnega zornega kota in vse skupaj vas bo nasmejalo.

RAK – Ne morete se odločiti med dvema zanimivima možnostma, zato raje še nekoliko počakajte in prav kmalu boste ugotovili, katera vam je bolj pisana na kožo.

LEV – Danes boste kljub valentinovemu malce depresivni in utrujeni. Počasi se bo treba vrniti v realnost, kar vam ni najbolj všeč. Prijatelj vas bo danes razveselil s svojimi komplimenti.

DEVICA – Pritoževali se boste nad nepraktičnostjo in neučinkovitostjo drugih. Če se potrudite in daste prednost drugim, si lahko vzamete čas za iskrene pogovore in druženje.

TEHTNICA – Naloga, ki vas čaka, je resnično težka, čeprav ste dokaj odločni. Trma se vam tokrat lahko obrestuje, saj boste dokazali, da ste imeli prav, ko ste trdili, da se nekaj nagiba v vašo smer.

ŠKORPIJON – Danes boste zaradi dneva zaljubljenih manj spremenljivega počutja, saj se boste tako v službi kot doma lažje dogovorili. Vsekakor vam ne bo dolgčas, saj si boste znali na svoj način popestriti življenje.

STRELEC – Optimistični boste in ugajala vam bo družba ljudi, ki so vam podobni in stvari ne zapletajo. Usmerili se boste tudi v manjši napredek in prisluhnili svojim prijateljem.

KOZOROG – V današnjem dnevu zaljubljenih boste začutili pritisk, da se morate na hitro odločiti. V teh okoliščinah boste začeli oklevati. Potegnite iz tega položaja najboljše in videli boste, da bo prihodnost lepa.

VODNAR – V današnjem dnevu bo na vrsti nekaj nesporazumov, ki vas bodo razjezili. Nekdo je še vedno prisoten v vašem življenju. Ko se boste odločili izbrati na podlagi srca, bo vse skupaj lažje.

RIBI – Pred pomembnim pogovorom se psihično pripravite, ker je nakazano, da se bo vse skupaj zavrtelo v drugačno smer. Pomembne informacije boste izvedeli pravočasno.