Nebesna znamenja za veliko ljubezen

Za vsakega od nebesnih znamenj obstaja idealna kombinacija - katera je vaša?

S.N.
12. 2. 2017, 18.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ljubezen je lepa že sama po sebi. Če pa jo užijemo s človekom, ki je rojen pod pravo zvezdo – če spada k nam oziroma k tisti zvezdi, pod katero smo rojeni, nam je z njim še toliko lepše.

Dreamstime
Za druženje in zabavo so za vaš astrološki znak seveda idealne druge kombinacije kot za ljubezen.

Za vsakega od dvanajstih nebesnih znamenj obstaja idealna kombinacija za uživanje v ljubezenskih doživetjih. Poiskali smo vse … 

OVEN

Za vas bo največji ljubezenski izziv zagotovo strelec. Očarani boste nad njegovimi pogledi na svet. Prav tako vam bo všeč, da bo gledal na prihodnost in ne razmišljal o preteklosti. 

BIK

Najboljši partner je devica. Njeno analiziranje in zrel pristop do življenja bosta na vas delovala pomirjajoče. Oba si bosta rada privoščila trenutke zase. 

DVOJČEK

Najprimernejši partner za vas je tehtnica, ki vam bo pomagala čez vse vaše dvome – jih pretehtati in obrazložiti, tako da se boste preprosteje odločili. 

RAK

Priporočamo vam kozoroga. Je dovolj stabilen in samozavesten, zato si lahko pridobi vaše zaupanje. Cenili boste njegove čustvene in družinske vrednote. 

LEV

Najboljši partner je vodnar. Nikoli mu ne bo težko prisluhniti vašim težavam. Kdo potrebuje seks, ko pa se lahko pogovarjate do jutranjih ur?

DEVICA

Bik je tisti, ki vašemu astrološkemu znamenju najbolj ustreza. Polnil vas bo z energijo in optimizmom. Pogosto bosta čas preživela na kratkih izletih, zanimivo bo tudi takrat, ko bosta skrita pred očmi drugih. 

TEHTNICA

Najboljši partner bo oven, ki bo pripravljen iti z vami vsem izzivom naproti in vam bo v podporo, ko boste premagovali ovire. V vas bo prebudil strast. 

ŠKORPIJON

Ljubezen boste najlažje našli pri ribi. Ta bo občutila vaše razpoloženje in prepoznala vaše želje, še preden jih boste izgovorili. To je super kombinacija romantike in burnega življenja, ki ustreza vašemu karakterju. 

STRELEC

Najboljši partner je lev, ki bo znal ceniti vašo pozornost in pogum. Za ljubezen se bo boril z vsemi sredstvi. In vi mu boste za to hvaležni. 

KOZOROG

Najboljšega partnerja boste naši v znamenju raka. Nikoli ne bo skrival svojih čustev, vi pa jih boste vpijali z vsemi svojimi čuti. 

VODNAR

Najlepše ljubezenske trenutke boste preživeli s strelcem. Strelci so namreč svobodne osebe, ki so zelo strastne in vas bodo popeljale na razburljivo čustveno potovanje. Naučili vas bodo tudi, kako pomembno je zaupanje. 

RIBI

Razburljivo ljubezensko življenje vas časa z rakom, ki ne bo prenehal gledati v vaše oči. Srečni boste, ko boste v njegovi bližini.