Napoved

Horoskop za soboto, 11. februarja

W.Y.
11. 2. 2017, 06.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

So vam zvezde naklonjene?

OVEN - Odločili se boste in naredili pomembne korake naprej. Veter sprememb vas bo ojačal in vam pokazal pravo pot. Daleč v ospredju bo dom in družinsko življenje.

BIK - Še sami ne veste, kako in kam je šel čas. Dopoldne boste izredno dobro razpoloženi tudi za nekaj več športa in rekreacije, potem si vzemite več časa zase.

DVOJČKA - Paleta možnosti vam bo podarila upanje in pokazalo pravo pot. Vaš srčni izvoljenec vam bo kot lučka, ki vodi iz teme. V primeru, da ste še samski je srčna puščica usmerjena v vaše srce.

RAK - Za vse ne morete poskrbeti sami in to vas bo pri celi stvari najbolj spravljajo ob živce, saj boste ponavljali nikoli do konca osvojene lekcije o skupinskem delu, ki vam resnično ni usojeno.

LEV - Poskrbeli boste, da se lahko umirite in da v notranji modrosti sprejmete poslovne odločitve prihodnosti. Delo in delovne obveznosti vam bodo šle zelo dobro od rok.

DEVICA - Zavedate se, da nečesa ne obvladate, vendar pa morda preveč razmišljate o težavah, ki ste si jim pripisali prevelik pomen. Premalo časa bo ostalo za oddih in zabavo, a to se bo kmalu spremenilo.

TEHTNICA - Največji izziv bo neki projekt, ki vam bo sprva neznanka. In če tudi boste morali plavati v mrzli vodi usode, najdete način, da se odločite in naučite mnogo pomembnih trenutkov v ljubezni.

ŠKORPIJON - Samski škorpijoni se boste morali v današnjem dnevu braniti pred nekaterimi očitki, ki bodo prišli s strani oseb, s katerimi ste bili v prijateljskem odnosu.

STRELEC - Sledili boste modrim nasvetom in našli popolno predanost. Zanimivo pa je, da pri tem ne boste spregledali smerokazov. Ljubljena oseba vam bo dala pomemben namig in iztočnico.

KOZOROG - Prav gotovo danes ni čas, da iščete krivca, ampak da najdete harmonijo ravnovesja. V partnerskem življenju je pomembno, da se nekoliko bolj potrdite in ne pričakujete, da je vse preprosto.

VODNAR - Tako na družabnem kot na poslovnem področju bo dogajanje zelo intenzivno in napeto, na trenutke kar malce stresno. Veliko boste tvegali.

RIBI - Tudi vi se lahko kdaj zmotite in to bo očitno tako v karieri kot glede ljubezenskega srečanja, ki bo potekalo v sproščenem vzdušju. Lepa beseda lepo mesto najde.