Napoved

Horoskop za petek, 10. februarja

W.Y.
10. 2. 2017, 06.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN - Tako kot ste pričakovali, tako tudi bo. Že v začetku dneva pričakujte nekaj težav z podrejenimi. Ne imejte preveč razumevanja za njihove izgovore in zahtevajte, da se delo v celoti konča.

BIK - Potrudite se okoli vseh ustvarjalnih in umetniških načrtov. Pripravljeni ste na druženja, kramljanja in nova sodelovanja. Vse, kar boste izvedeli, si zapisujte, da ne bo pomote.

DVOJČKA - Zamere in negodovanja ne bo. Finančni tokovi bodo zelo pozitivni. Izkoristite jih. Na čustvenem področju pa pričakujte nekaj nejasnosti.

RAK - Posvarite prijatelje, da se trenutno nahajate v temačnem prostoru, saj se lahko zgodi, da bo zaradi vaših težav izbruhnil spor. Preden karkoli rečete, preštejte v mislih do deset.

LEV - Prišli ste do roba in ne veste, kaj se pravzaprav dogaja v vaši glavi. Čas je, da izveste. Verjetno boste presenečeni nad izjavo, saj ste še vedno na prvem mestu.

DEVICA - Ali stisnite zobe ali pa se postavite zase in prevzemite vodstvo. Niste človek, ki bi znal držati jezik za zobmi samo zato, da se ne bi nič spremenilo.

TEHTNICA - Vaše misli bodo kot bistri potoček, ki teče brezskrbno po razpotjih življenja. Naredili si boste lestvico prioritetnih dejanj in se poglobili v svet skritih razsežnosti.

ŠKORPIJON - Najboljši način, da zadeve nekako vsaj za silo uredite je, da vprašate nekaj konkretnega. V ljubezni ste še vedno nekoliko negotovi, posebno če se še niste dogovorili okoli krajšega potovanja.

STRELEC - Nežen, romantičen in prefinjen čas je pred vami. Spremljala vas bo neka tiha sreča in paleta ugodnih možnosti. Pravzaprav ne boste imeli časa za počitek.

KOZOROG - V ljubezni bo v današnjem dnevu vladala tišina in pravilno bo, da si boste občutke zapisovali. Romantična doživetja bodo božala vašo dušo in okrepili se boste v samostojnosti.

VODNAR - V ljubezni počakajte, ni še čas za akcijo. Situacija vas ne navdušuje, ker se prepogosto ponavlja nekaj, kar vam ne diši preveč. Napetost se pozna tudi na zapravljanju in pri tanjši denarnici.

RIBI - Pripravljeni boste na nov izziv, ki je pred vami in časa za umik ne bo, ne glede na vaše objektivno razmišljanje. Sprijazniti se morate, da ste nepogrešljivi.