Napoved

Horoskop za torek, 7. februarja

W.Y.
7. 2. 2017, 06.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Na poslovnem področju je čas, da prevzamete iniciativo. Če se namreč ne boste zganili, bo nekdo drug prevzel zasluge za tisto, kar ste vi naredili.

BIK – Premišljujete o novih nakupih in naložbah, možnosti, da bi popravili stanje na računih. Nekdo vam bo sicer pomagal, čeprav bo hkrati z vami zahteven.

DVOJČKA – Pri nekaterih stvareh boste sami odločali, kaj je trenutno najbolje za kolektiv. Verjetno se delu ne boste mogli izogniti. Splačalo se vam bo, saj se vam obeta nekoliko večji zaslužek.

RAK – Poslovni pritiski bodo vsaj za nekaj časa popustili in vi dobite končno svojih pet minut. Lažje se boste lotili tudi tistih stvari, ki vam že dolgo ne dajo miru.

LEV – Nekaj ne boste razumeli in s tem si boste ves dan belili glavo. Čustva bodo pa zelo uravnovešena. Partner bo razumel vaša stališča in vas podpiral.

DEVICA – Ves dan vas bo vleklo v naravo in šport. Lenoba bo daleč vstran. Tudi v službi vam bodo šli na roko, še posebej kar se tiče vašega finančnega stanja.

TEHTNICA – Partner se vam bo izgubil v svoj svet, se vam delno izogibal in se preveč nahajal v svoji družbi. To zna v vas sprožiti vihar ali celo dilemo o obstoju vajine veze. Rešili boste nek problem.

ŠKORPIJON – Sproščeni se boste podali v dan in poskušali boste iz vsake situacije potegniti najboljše. Prijatelji vam stojijo trdno ob strani. Računajte na njihovo podporo.

STRELEC – Imeli boste priložnost pokriti svoje dolgove, če jih seveda imate. Na delovnem mestu boste napredovali, predvsem pa boste s kolegi v službi razčistili razlike v odnosu do skupinskega dela in sodelovanja.

KOZOROG – Vaša hladnost se bo danes nekoliko skrila in pokazali boste svojo boljšo polovico svojega karakterja. Nekomu boste vztrajno pihali na dušo. Namen bo dosežen.

VODNAR – Niste v najboljši kondiciji, toda vseeno veste, kaj morate storiti brez kakršnega koli oklevanja. Začnite v službi in premislite o tem, kaj bi lahko storili za izboljšanje fizične pripravljenosti.

RIBI – Nekoliko manj boste analizirali. Prejeli boste mnogo prijetnih komplimentov, ki vas bodo vsa za nekaj čas dvignili in vam pomagali, da lažje rešite tudi poslovne zadeve, ki vas bremenijo.