Napoved

Horoskop za ponedeljek, 6. februarja

W.Y.
6. 2. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Pravijo, da je usoda zapisana v zvezdah.

OVEN - Nehote se boste zapletli v mrežo najrazličnejših bolj ali manj pomembnih odnosov, med katerimi boste zelo spretno križarili. Proti večeru pa se vam obeta manjše presenečenje s strani prijatelja.

BIK - Znova boste skušali prikriti svoja čustva do partnerja, a ogenj v očeh vas bo izdal. Preprosto se spustite v pogovor in lažje vam bo, vsaj za nekaj časa.

DVOJČKA - Na potovanju vam bo izredno prijetno. Premislite, kako se boste približali osebi, ki vas vznemirja. Tudi v poslovnem krogu bodo spremembe, ki vzbujajo novo upanje.

RAK - Dinamični in odločni boste. Razmišljali boste hitro, se znali postaviti zase. V prostem času se sprostite v družbi prijateljev, ki vas bodo spravljali v dobro voljo.

LEV - V drugi polovici dneva boste nekoliko lažje zadihali in si sprostitev poiskali tam, kjer ste najraje. Danes ne boste imeli časa za razmišljanje o denarnih zadevah, vseeno pa bodite preudarni.

DEVICA - Strah, da bi vas negativen odgovor prizadelje povsem odveč. Bodite bolj samozavestni in verjemite vase. Ne pozabite na pomembne dogovore z prijateljem.

TEHTNICA - Obdobje je več kot ugodno za urejanje zunanjosti, shujševalne diete in estetske posege. Gospodinjska dela bodo prinašala ogromno zadovoljstev.

ŠKORPIJON - Umirili se boste, ugotavljate, da vam končno ni treba hiteti in bezljati sem ter tja. Ob nekem srečanju boste zastavili manj vprašanj, kot ste nameravali.

STRELEC - Bodite pozorni na ljubezenske iskrice, ki bodo preskakovale napeto delovno vzdušje. Konec dneva bo prinesel nesoglasja v partnerskem odnosu.

KOZOROG - Končno vas čaka nekaj novega in konkretnega v ljubezni, posebno če je vmešan dvojček. Pazite, da ne bi preveč zapravili, posebno če gre za nekaj, česar nikakor še ne potrebujete.

VODNAR - Razdražljivost in romantika se bosta izmenjevali. Pazite na nenadne izbruhe čustev, izogibajte se obžalovanju samih sebe. Posebej bodite kontrolirani in pozorni zvečer.

RIBI - Bolj boste popuščali stresu in se ozirali na zunanje okoliščine, slabše se boste počutili. Sprostite se ob gledanju zanimivega filma, ki vas bo navdihnil z dobro vsebino.