Napovedi

Horoskop za soboto, 4. februarja

W.Y.
4. 2. 2017, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Po svoji stari navadi se ne boste mogli odločiti, česa bi se najprej lotili, zato boste nemirni kot poper. Pazite, da vam ne uide kakšna krepka z jezika, saj jo boste drago plačali.

BIK - Vsekakor se morate naučiti, da se trudite najprej zase, potem šele za najbližje, da bi lahko bili tako srečni, kot si želite. Za začetek se sprijaznite s tem, da vam vse ne more vedno teči gladko.

DVOJČKA - Vedite, da ko bo enkrat voz začel drseti navzdol, ne smete pozabiti na podrobnosti. Zgolj z njimi, ne pa z velikimi zadevami, lahko ustavite voz pred prepadom.

RAK - Ideje, ki se vam že dolgo pletejo po možganih boste končno realizirali, zato bo to za vas velik uspeh. Izpolnite si željo in si privoščite prijetne nakupe.

LEV - Izkoristite svoj prosti čas za prijetno druženje s prijatelji in na koncu boste ugotovili, da je to bilo najboljše zdravilo za vaše boljše počutje.

DEVICA - Najbolje boste storili, če se boste čim prej začeli izogibati negativnim vplivom energije iz okolice. Šele potem boste imeli dovolj volje in moči.

TEHTNICA - Preveč ste skrbeli za druge, čas pa je za akcijo, ki zadeva stvari, o katerih vam ne bo treba veliko govoriti. Prepustite se romantiki in nežnostim.

ŠKORPIJON - Nikar ne pozabite, da boste morali za svoja dejanja položiti račune. Kljub dejstvu, da vam to ne bo niti najmanj dišalo, pozabite vendar na zamero.

STRELEC - Veliko boste komunicirali z prijatelji in lepo vam bo v njihovi družbi. Imeli boste izvirne ideje in tudi možnosti, da jih realizirate. Zato se le prepustite!

KOZOROG - Izogibali se boste prevelikim naporom, saj ste skoraj sami sebe prepričali, da tega trenutno ne zmorete. Zaradi strahu, da ne bi vsega opravili popolno, se stvari sploh ne boste hoteli lotiti.

VODNAR - Danes vas v vaših namerah nihče več ne bo mogel ustaviti, pred seboj boste rušili vse, da bi prišli do cilja. Omilite svojo potrebo po prevladi, pa se boste z vsemi lepo razumeli.

RIBI - Pozornost bo treba preusmeriti v delo, kar bo od vas zahtevalo ogromno energije. Le osredotočeni boste lahko sledili hitrim spremembam okoli sebe.