Napoved

Horoskop za petek, 3. februarja

W.Y.
3. 2. 2017, 06.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia

OVEN – Težko boste popuščali pri svojih načelih, ki vam zagotavljajo navidezno čustveno varnost. Ta je lahko v najrazličnejših oblikah, le tvegati bo treba.

BIK – Pošteno se boste morali pretegniti, da boste dosegli cilje, in čeprav vas bo včasih prijelo, da bi znoreli in vsem povedali, kar jim gre, poskusite ostati diplomatski.

DVOJČKA – Vezani zvabite partnerja ven in sledite svojim občutkom, ki vam bodo povedali, kaj vaju bo spravilo v razigrano voljo. Samski pa boste pričakovali klic.

RAK – Popolnoma prepričani ste, da je sorodna duša za naslednjim vogalom, samo odločiti se morate, kam boste zavili, da jo boste našli. Prepričani boste o svojem prav.

LEV – Ko se boste spopadali z ovirami, ne pozabite, da je treba stvari včasih le dobro organizirati, da vaš entuziazem zaradi tega ne bi trpel. Poskrbite za dobro voljo.

DEVICA – Tudi tokrat vam je povsem zastonj svetovati, da pokažite več diplomacije. Prvih pet minut se držite tega nasveta, potem nadaljujete po starem, s svojim tempom.

TEHTNICA – Z vsem žarom boste obujali preteklost, ki sicer lahko za hip zasveti, a iskra ne bo trajala. Strast ni isto kot ljubezen, pa če se še tako trudite.

ŠKORPIJON – Dan prinaša sveže prebliske in spoznanja, ki jih boste povezovali z že znanimi zgodbami. Vsekakor se je kdaj lepo vrniti v preteklost, a tam vam ne bo všeč.

STRELEC – Zaupajte vase in ne glede na vse ohranite samozavest! Res je, da si želite dominantnosti in imate svoje sisteme, od katerih ne odstopate, toda čas je, da se srečate z realnostjo. 

KOZOROG – Ne bodite črnogledi, stvari niso enostranske. Vsekakor pričakujte še eno priložnost, a ne danes in ne tako hitro. Doma se morate nujno dogovoriti, trenutni položaj vas obremenjuje.

VODNAR – Poslovno boste v velikem zanosu, željni sprememb, za katere vas bo navduševal vaš pionirski duh. Staro bo postalo dolgočasno, novo pa zanimivo.

RIBI – Doma vam še vedno nečesa primanjkuje, da bi bili popolnoma zadovoljni. Vse skupaj se bo odražalo v ljubezni. Pri tem pazite, če imate opravka s starejšim človekom.