Napoved

Horoskop za četrtek, 2. februarja

W.Y.
2. 2. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN - Danes bo vse nekoliko lepše in boljše kot v preteklih dnevih, ko vas je spremljalo nekaj napetosti in slabe volje. Vse to je za vami, zato se lahko nasmejite.

BIK - Poslovno življenje se bo odvijalo dokaj mirno, vendar to ne pomeni, da lahko pozabite na skrbi. Oči in ušesa imejte odprte, saj nekaterim sodelavcem ne boste mogli zaupati.

DVOJČKA - Še vedno ste optimistični, posebno v ljubezni. Morda vam še ni jasno, od kod črpate taka pozitivna čustva, ker se s partnerjem še nista dogovorila.

RAK - Mnogi so vam naklonjeni, pridobili jih boste za svoje ideje brez pretiranega napora. To je odličen predpogoj, da zgradite kaj novega, lahko ste boljši kot doslej.

LEV - Potrudili se boste, da bi ohranili neki odnos, ki vas obremenjuje. Povabite prijatelje, med njimi bo tudi nekdo, ki vas vedno spravlja v dobro voljo in vas posluša.

DEVICA - Nekdo ne bo ravno nepristranski, a tokrat ugotavljate, da ste nemočni. To velja še zlasti v odnosih z vodnimi znamenji. Luna vam še vedno nasprotuje, zato pazite na zdravje.

TEHTNICA - Premislite o tem, kakšne naj bi bile posledice neke odločitve. Izšli boste kot zmagovalec, a pazite, da ne boste vse skupaj predrago plačali.

ŠKORPIJON - Ne morete zavrniti nikogar, a tako se le zapletate v težave. Potem vas še zaslišujejo, zakaj ste se umaknili in niste izpolnili vsega. Postavite se zase!

STRELEC - Ne potrebujete preveč ljudi okoli sebe, da bi se odločili pravilno in počutili dobro. Poskrbite, da ne bo preveč razčiščevanja in prerekanja, ki bi vas le vznemirilo.

KOZOROG - V dobri družbi boste, nekaj vam dejansko gre od rok in nič vas ne more vznemiriti. V ljubezni se dogaja nekaj, kar vam bo končno resnično pospešilo utrip.

VODNAR - Nehajte misliti, da je vaše življenje dolgočasno in se nekoliko ozrite naokrog. Nekdo od prijateljev vas bo danes presenetil s simpatično zgodbo.

RIBI - Ob srečanju z osebo iz preteklosti se uprite želji, da bi se vrnili na staro. Tako v zasebnih odnosih kot v karieri pokažite več izvirnosti. Premislite, kaj se kuha in kako bi se lahko odzvali.