Napoved

Horoskop za sredo, 1. februarja

W.Y.
1. 2. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Nekaj nemirnih ur je danes pred vami, saj se bo vse odvijalo tako hitro, da sploh ne boste imeli dovolj časa, da bi vse v miru premislili in se odločili.

BIK - Prilagajanju novemu energijskemu ozračju bo šlo bolje od pričakovanj. Našli boste pot, kako združevati nasprotja in se soočiti z napetostmi. Uspelo vam bo.

DVOJČKA - Imeli boste dovolj moči za nove izzive, zato le pogumno v boj. Uspeh bo zagotovljen, sprememba na bolje pa se vam obeta tudi pri financah.

RAK - Vaša vsestranskost bo še vedno močno opazna. Uporabljali boste vse razpoložljivo znanje in ga prepletali z modrostjo. Sprejeli boste nove izzive, ki vam bodo ponujeni.

LEV - Pokazali boste presenetljive organizacijske sposobnosti, vaš način komuniciranja s sodelavci pa bo naletel na odobravanje nadrejenih.

DEVICA - Za uravnotežen odnos sta potrebna dva. Precej razneženi in požrtvovalni boste in pri tem zanemarili lastna čustva v korist drugih in se smilili sami sebi.

TEHTNICA - Ljubezen se bo nasploh obnašala nenavadno, enkrat bo žgala od vročine, spet drugič škropila z mrzlim dežjem. Prednost boste dajali nežnosti.

ŠKORPIJON - Preidite svojo osamljenost stopite novim priložnostim nasproti, vaša želja po trdnih temeljih vas čaka za naslednjim ovinkom, kajti pravi čas je, da se v vašem življenju porodijo nove ideje.

STRELEC - Vaša energija je nekoliko v padcu. Danes boste le poslušali in raztreseno prikimavali, čeprav se ne strinjate z vsem. Pazite, ste z glavo v oblakih, površnost se utegne maščevati.

KOZOROG - V mislih se vam bo porodilo veliko idej in novih zamisli, ki jih boste želeli uresničiti. Pri delu boste sijali, saj boste oddajali pozitivno energijo in dobro voljo.

VODNAR - Končno boste ugotovili, da ste nekomu naredili krivico, ker ste ga nepravično obtožili nečesa. A postavlja se pomembno vprašanje, ali bo opravičilo zadoščalo.

RIBI - Zdravstvene težave so posledica tega, da ste velikokrat doslej le odmahnili z roko, namesto da bi se zdravili. Previdno, ker vas tudi v službi čaka nekaj nujnega.