Napoved

Horoskop za torek, 31. januarja

W.Y.
31. 1. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN - Okuženi s čustvenim nemirom zadnjih dni boste težko kjerkoli delovali zbrano, zato si vzemite trenutek zase, preden sprejmete nove odločitve.

BIK- Radi bi se poigravali, a vedno znova pozabljate, da takim situacijam niste kos in zato se raje odločite za preverjeno pot, tudi če boste partnerju povedali kar mu gre.

DVOJČKA - Okolje bo vplivalo na vaše počutje, kar bo danes zelo dobrodošlo. Odločitve, ki so pomembne boste prestavili za kasnejše dni, kar vam bo všeč.

RAK - Če je potrebno, se pogovorite z nekom, ki mu zaupate in ki ve, kako vam najbolje svetovati, vendar pa kočljive podrobnosti o določeni zadevi raje zadržite zase.

LEV - Občutek, da svojega življenja ne živite tako polno, kot bi morali, ne bo prešel sam od sebe, spremembe so neizbežne in dobrodošle, le teren zanje je potrebno pripraviti.

DEVICA - Čiščenju in pospravljanju se danes ne morete izogniti. Možni obiski zdravnika ali veterinarja. Popoldne bo prineslo obilico živčnosti in neprijetnih reakcij.

TEHTNICA - Nekdo vam bo odgovoril tako, kot se spodobi. Zanimiva bo taka igra z besedami, spet se bo začelo vrteti nekaj, za kar ste bili prepričani, da je končano.

ŠKORPIJON - Čutite, kdaj in kako lahko napredujete, tudi če gre za novo delovno mesto ali možnost, da bi se pogovorili o zvišanju prejemkov. Samozavestni boste!

STRELEC - Na ljubezenskem področju bo vse prepleteno s pozitivno energijo. Zaželeli si boste potovati in raziskati nove stvari. Mikale vas bodo nenavadne avanture.

KOZOROG - Pri delu boste dobili nekoliko manj, a ne boste razočarani, saj je pred vami bolj sproščen konec dneva. Vaša srčna zgodba potrebuje še veliko epizod.

VODNAR - Naj vas čustva danes ne zavedejo v napačno smer. Mogoče nebi bilo slabo, če bi vklopili tudi svoj razum, ki je dosti bolj razsoden in vam prinaša jasno sliko.

RIBI - Morda boste usklajeni sami s sabo, ne pa tudi z okolico. Marsikdo bo imel čez vaše šopirjenje veliko povedati, a vam bo to prav malo mar. Pomembno je kaj si vi mislite!