Astro

Horoskop za nedeljo, 29. januarja

W.Y.
29. 1. 2017, 06.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

profimedia
Pred nami je umirjen teden.

OVEN – Intenzivno boste usmerjeni k uresničevanju lastnih želja. Na zasebnem področju vam bo dana priložnost poglobiti odnose. Toda ne bo šlo brez truda in potrpežljivosti.

BIK – Postajate vedno bolj trmasti, saj pomembne odločitve preprosto nočete prepustiti nikomur. V ljubezenskem odnosu se držite istega, namesto da bi poskusili kaj novega.

DVOJČKA – Luna bo danes spodbujala intenzivnost, bojevitost in spremembe, ki bodo povezane z vašim osebnim življenjem. V odnosih bo vladala večja napetost, vendar lahko z nekaj poguma rešite vse skupaj.

RAK – Previdnost v odnosih je potrebna le toliko, da ne bi po nepotrebnem spodbujali slabih občutkov o svojih sposobnostih. Močnejši ste, kot se zavedate, zato nikar ne obupajte.

LEV – Koristna se vam zdi energija, ki prinaša voljo do pomembnih premikov na osebnem področju. Zasebno bo treba pokazati iniciativnost in ponovno osvojiti srce ljubljenje osebe.

DEVICA – Treba bo poiskati drugo rešitev. Vaše razpoloženje bo dokaj spremenljivo, v popoldanskih urah boste občutljivi in pesimistični. Spremlja vas potreba po čustvenem zbližanju.

TEHTNICA Zasebno področje bo zahtevalo veliko vaše energije in vztrajnosti. Nekaj bo tudi napetosti v odnosu s prijatelji, vendar je vse odvisno od vas in vaše trme.

ŠKORPIJON Intenzivna energija vas bo vodila v akcijo in spremembe. Največ napetosti bo na zasebnem področju, hkrati pa bo tam tudi največ možnosti za spremembe.

STRELEC – Zopet se počutite dokaj dobro, pripravljeni ste na nove izzive. Morda potrebujete nekaj podpore za stvar, v katero sicer verjamete, toda potrebujete še nekaj dokazov.

KOZOROG – Ponovno ste lahko optimistični in nekoliko bolj dinamični. Družite se s tistimi, ki vam lahko odprejo nova obzorja in vas česa naučijo. Lahko se naučite še marsikaj novega.

VODNAR – Strast, če ne bo pravilno usmerjena, bo nosila nezadovoljstvo in napetosti. Z malo potrpljenja in sposobnostjo dati partnerja na prvo mesto pa možnosti prijetnih trenutkov.

RIBI – Pustite ljudem, da so, kar so, nikar jih ne spreminjajte. Vzemite si čas zase, naredite nekaj, kar vas bo spočilo, kar bo pomagalo, da zopet slišite zvok lastne duše.