Astro

Horoskop za soboto, 28. januarja

W.Y.
28. 1. 2017, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Pixabay

OVEN – Zanesite se na strokovno mnenje in nasvet osebe, ki ji zaupate in za katero veste, da vas ne bi nikoli izdala. V pričakovanju določenega odgovora ali odločitve bodite bolj potrpežljivi.

BIK – Dan boste začeli polni optimizma, posebno na čustvenem področju. V odnosu z osebo, ki vam veliko pomeni, se boste sprostili. Storili boste vse za prenovitev razmerja.

DVOJČKA – Čaka vas učinkovit in intenziven dan, saj boste nekoliko močneje čutili tok, kam je treba iti in kaj je treba čim prej narediti, da se boste kmalu boljše počutili.

RAK – Veliko vaše pozornosti bo namenjene poslovnemu področju. Potrebno bo še dodatna pozornost, saj vas nekdo ves čas opazuje in vam ves čas vsiljuje svoje mnenje.

LEV – Več pozornosti posvetite nasvetom, kajti pri poslovnih srečanjih se boste brez razloga odzivali preveč optimistično. Imejte svoje stališče, to bo v vsakem primeru najboljša rešitev.

DEVICA – Oklevate in čakate, predvsem zato, ker nečesa niste pravočasno naredili ali sporočili. Ugotavljate, da je še nekaj dejavnikov, na katere še pred kratkim niste računali.

TEHTNICA – Današnji dan bo zaznamovala nič kaj prijetna energija. Optimizem se lahko nekam izgubi in kar na enkrat se bo potrebo soočati z lastnimi in tujimi napakami.

ŠKORPIJON – Vaše navdušenje bodo prijatelji sprejeli z negodovanjem, prav tako boste še nekaj časa v slabem odnosu z osebo, ki odloča o marsičem, kar vam ni všeč. 

STRELEC – Od vas bo današnji dan zahteval, da se umirite in počakate na pravi trenutek. Hitro reagiranje bo nosilo težave tako v zasebne kot poslovne odnose, kar vas bo vznemirilo.

KOZOROG – Zopet se bo zapletlo, še posebej pri reševanju starih sporov in ob pripravah na težjo delovno nalogo, ki bo od vas zahtevala tudi več prilagodljivosti.

VODNAR – Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo, bo omogočila, da bo veliko dokončanega. Nikar ne bodite nepotrpežljivi in kritični do ljudi, ki bodo doživljali težje zgodbe.

RIBI – Nadzirajte svojo zavist, drugače boste nekoga s tem pripravili do izbruha ali neprijetnega odziva, ki bo na plano prinesel tudi skrivnosti, kar ne bo dobro za vas.