Astro

Horoskop za petek, 27. januarja

W.Y.
27. 1. 2017, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Nekaj se vam ne bo obrestovalo tako hitro, kot ste upali. Niste pripravljeni na branje med vrsticami, zato boste nekoliko nervozni. Prehitro se prepirate in spuščate v dvoboje.

BIK – V današnjem dnevu boste zopet polni energije in zagona. Obeta se vam veliko ljubezenskih novosti, ki vas bodo razveselile. Imate čas, da opravite vse, kar ste si zastavili. 

DVOJČKA – Ne boste več dolgo oklevali, saj je rešitev zelo blizu. Lahko si pridobite več časa, posebno ob pogovorih in novih poslovnih pogojih, ki vam v prvi fazi ne bodo pisani na kožo.

RAK – Danes boste razmišljali na zelo koristen način. Poslovni stil, ki ga zagovarjate, zelo dobro vpliva na vašo priljubljenost. Treba se bo zjasniti o skupnih ciljih, ki vas bremenijo.

LEV – Slišali boste nekaj o možnosti, ki vam je izredno privlačna, vendar zahteva veliko truda in nekaj več stroškov. Želeli boste poiskati ustrezno rešitev, kar pa bo trenutno izredno težko.

DEVICA – Nekaj manj strahu boste čutili pred stvarmi, glede katerih ste že nekako pripravljeni. Lahko pričakujete dobre novice, posebno glede svojega finančnega stanja.

TEHTNICA – Nekdo vam pošilja dvoumna sporočila, v vajino razmerje se je zopet naselilo ljubosumje, kar vam ne bo všeč. Prerekanje zagotovo ne vodi nikamor.

ŠKORPIJON  Z nekaterimi znanci ne najdete skupnega jezika. Vse skupaj bo najbolj izrazito v domačih odnosih, posebno če še sodelujete z nekom izmed svojih bližnjih.

STRELEC – Vztrajno boste zagovarjali svoje cilje in imeli boste določene zahteve, od katerih ne boste hitro odstopili. Na koncu bo vse odvisno od dobre pripravljenosti in uspešnega delovanja.

KOZOROG – Brez potrebe strogo vsiljujete svoje načrte drugim, kajti če boste začeli drugače razmišljati in delovati, vam bo to lahko prineslo večji uspeh in zadovoljstvo, tudi na osebnem področju.

VODNAR – Prijateljstvo se lahko tokrat prelevi v nekaj več in priznati si morate, da niti niste sposobni ostati nepristranski z osebo, ki vam je vedno bolj pri srcu in vas prijetno vznemirja.

RIBI – Ljubezen je zelo blizu, tega se zavedate, čeprav ste se pred kratkim nekoliko opekli. Pomaga vam lahko prijatelj, ki vam bo na nekoliko nenavaden način namignil, kaj lahko storite.