Astro

Horoskop za četrtek, 26. januarja

W.Y.
26. 1. 2017, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Čas je za ljubezen

OVEN – Poslovno in finančno področje bo zahtevalo veliko vašega truda in vložene energije. Največ boste naredili in dosegli s prijaznostjo, ki jo bodo začutili tudi ljudje v vaši bližini.

BIK – Današnji dan bo zahteval od vas, da iščete možnosti za zaslužek ali kako drugače urejate zadeve, povezane s poslovnim področjem, kjer ste v zadnjem času nekoliko obtičali.

DVOJČKA – Še vedno čutite nekaj strahu, čeprav povsem neupravičeno. Morda boste bolj zgovorni kot sicer, toda vse lahko rešite, če si boste začrtali prave, realne cilje.

RAK – Otresti se morate starega načina razmišljanja, čeprav je to nekaj, kar vam je najtežje. Tudi v domačem okolju bi morali nekoliko popustiti in dovoliti tudi drugim, da izrazijo svoje mnenje.

LEV – Danes boste poskušali obrniti pozornost svoje okolice v smer, ki vam najbolj odgovarja. Spremenite svojo taktiko in posvetite več pozornosti urejenemu načinu življenja.

DEVICA – Vse skupaj se vam bo zdelo veliko težje kot na začetku naloge, tudi po zaslugi oseb, ki so še bolj odločne kot vi. Previdni bodite v ljubezni, saj določenih konfliktov ne morete preprečiti.

TEHTNICA – Prikupni boste in s svojo lahkotnostjo in očarljivostjo se boste dotikali ljudi v svoji bližini. Vaša hrepenenja po ljubezni v današnjem dnevu ne bodo takoj uslišana.

ŠKORPIJON – Pri poslovnih zadevah boste delovali nedostopno, prav tako ne boste dovolili nasprotovanja vašim zahtevam. Zaradi svojega vedenja boste prejeli kar nekaj kritik.

STRELEC – Več časa posvetite rekreaciji in sami sebi. Nikar se ne oklepajte istega, namesto da bi poskusili tudi kaj novega. Pazite le, če sodelujete s prijateljem, ki je nekoliko svojeglav.

KOZOROG – Sprejmite nujne okoliščine na poslovnem področju in se poskusite prilagoditi v odnosih. Tokrat boste delovali malenkostno, toda nikar ne zapletajte vsega skupaj.

VODNAR – Občudovani boste, kar vas navdihuje s ponosom in zadovoljstvom. Kljub vsemu, kar se dogaja, želite ostati mirni in zbrani ter premisliti o novih možnostih, ki vam prinašajo napredek.

RIBI – Ljubezensko področje vas kliče, da se izrazite in izpostavite svoje mnenje. Pokažete svoje ustvarjalne potenciale, saj so vam naklonjene več kot odlične priložnosti.