Astro

Horoskop za torek, 24. januarja

sn
24. 1. 2017, 06.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia

OVEN – Želite pustiti dober vtis na okolico, vendar se nikar preveč ne izpostavljajte. Pri dogovorih se potrudite, bodite bolj jasni in ohranite pravo mero navdušenja.

BIK – Veliko ljudi bo stopilo v vaše življenje. Prijetna druženja in veliko akcije bodo razlog za dobro voljo in smeh. Zaželite si nekaj, saj so vam planeti trenutno naklonjeni.

DVOJČKA – Ne želite prehitro popustiti, posebno če gre za pomembnejši dogovor ali zadevo, od katere ste odvisni. Pretehtajte vse razloge za in proti, preden se boste dokončno odločili.

RAK – Nekdo od prijateljev bo odigral odločilno vlogo, vendar še vedno ne boste popolnoma zadovoljni. Ugotovili boste, da se vedno pomaknete naprej, le vztrajni morate biti.

LEV – Nepotrpežljivi ste zato, ker komaj čakate na nekaj novega, še zlasti pa na odgovor nekoga, ki ni iskren. V ljubezni bo nekaj več miru, tudi zato ker se bosta s partnerjem znala pogovoriti.

DEVICA – Vztrajnost se vam obrestuje, posebno v ljubezenskih odnosih, ne glede na to, ali osvajate novo osebo ali se vračate v stare zadeve. Simpatičnost in iskrenost vam bosta pomagali.

TEHTNICA – Ugotavljate, da se ukvarjate z istimi ali vsaj s podobnimi stvarmi kot v preteklosti. Potrudite se, da bo zadeva napredovala. Pokažite vsaj kanček več poguma.

ŠKORPIJON – Najprej vas bo nekoliko motilo, ker se morate osredotočiti le na eno zadevo, nato boste vse skupaj znali sprejeti na takšen način, da se vam obetajo dobri rezultati.

STRELEC – Pričakujte prijetno nadaljevanje zgodbe, o kateri že nekaj časa razmišljate. Nekdo bo pozitivno vplival na vas, številne zamisli boste uspešno prenesli v nekaj konkretnega.

KOZOROG – Glede poslovnih pogojev bodite izbirčnejši. Ne posnemajte nekoga, ki je povsem drugačen, saj se boste znašli še v večjem kaosu. Potrebujete pravi način, da se postavite zase.

VODNAR – Čustva vas bodo zavedla, saj ste od nekoga pričakovali popolnoma drugačen odziv. Preprosto se ne morete pogovoriti z osebo, ki vam še noče odgovoriti.

RIBI – Spet ste zadržani in nočete spregledati glede določenih stvari, ki so več kot jasne. V čustvenih odnosih preveč razmišljate, medtem ko so vse skupaj razvija prehitro za vas.