Napoved

Horoskop za sredo, 18. januarja

W.Y.
18. 1. 2017, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Pixabay

OVEN – Komaj čakate na priložnost, da razložite, kaj ste želeli in nameravali spremeniti na poslovnem področju. Na vidiku so spet določene okoliščine, ki jih niste predvidevali.

BIK – Čaka vas zelo dinamičen dan, v katerem se bodo odvijale vroče ure, ko boste imeli prebliske, potem boste zmedeni in vam bo težje obdržati dobro voljo in nasmeh.

DVOJČKA – Danes boste kljub mirnim energijam premlevali misel glede vašega zasebnega življenja. Čustven čas bo, a tudi zelo spontan, kar vam bo ustrezalo.

RAK – Pripravite se na nekaj novosti, ki prihajajo v vaše življenje. Nekdo vas zagovarja, kar boste izvedeli prek prijateljev. Odločitev tokrat za vas ne bo pretežka.

LEV – Lahko boste zapravljali, saj si boste želeli kupiti nekaj lepega in hkrati uporabnega. Dogajalo se vam bo, da se boste pogovarjali, a se s sogovornikom ne boste razumeli.

DEVICA – Pametno izkoristite svoje prednosti. Vaše ustvarjalno oko bo še nekoliko bolj izostreno, čuti odprti in znali boste uživati v radostih, ki jih boste tokrat deležni.

TEHTNICA – Odločiti se morate za nekaj, kar vas vsekakor mika in je tudi videti kot začetek spremembe. Sprostili boste presežek energije, zato ne bodite zadržani in trmasti.

ŠKORPIJON – Pri delu pazite, saj se boste težko spomnili nečesa, kar je za vas še vedno izredno pomembno. Shranite vse, kar vam lahko koristi tudi v prihodnosti.

STRELEC – V pogovorih se bo čutil vaš nemirni in napredni duh, poleg tega bodo vaše besede tokrat okrepljene z lepimi mislimi, zato bodo ljudje v vas videli stabilno in pozitivno osebo.

KOZOROG – Zadeve, ki so vas obremenjevale, se hitro premikajo. Vse se lahko spremeni, kar je za vas dobrodošlo. Zato naj vas ne preseneti, če se boste ob srečanju odzvali še bolj odločno.

VODNAR – Niste še dosegli tistega, po čemer hrepenite, tudi zato, ker je oseba na drugi strani precej trmasta in vam ponavlja eno in isto, morda le ovito v drugačne besede, kar vas jezi.

RIBI – V pogovorih preveč komplicirate, čeprav se zavedate, da besedam morajo slediti dejanja. Bodite pozornejši, posebno v odnosih s tistimi, ki bodo do vas bolj zahtevni.