Napoved

Horoskop za torek, 17. januarja

W.Y.
17. 1. 2017, 06.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Škoda je, da bi svoj čas zapravljali na nekoristen način. S sodelavci bo končno več razumevanja in pozitivne energije, s katero boste premagali napetosti.

BIK – Dovolj časa boste imeli za odločitev, vendar čutite, da bi vam bilo v dvoje veliko lažje. Morda ste preveč pristranski, želite si več od nekoga, ki je trenutno očitno povsem v svojem svetu.

DVOJČKA – Počasna, a k konkretnim rešitvam usmerjena energija bo za vas veliko darilo. Mogoči so uspehi na poslovnem in finančnem področju, toda bodite bolj previdni.

RAK – Konkretne odgovornosti vas bodo vezale na dom, kar vam ne bo najbolj všeč. Odprite oči in uvidite, da je vaša družina ravno tako pomembna kot veliki poslovni projekti.

LEV – Pričakujte več novosti, tudi v službi, kjer ste v zadnjem času malce zaspali na lovorikah. Izogibajte se zapletenim ljubezenskim situacijam, ki prinašajo le nezadovoljstvo.

DEVICA – Nadaljujte na poslovnem področju v visoki prestavi in čaka vas nekaj presenečenj. Nekdo bo sicer zadržan, toda v pogovoru bi utegnili ostati brez besed.

TEHTNICA – Nekaj boste videli, toda to vam bo več kot dovolj, da si ustvarite svoj vtis. Posebno glede razmerja, za katero že veste, da vam veliko več ne more ponuditi.

ŠKORPIJON – Nočete popustiti, zato nadaljujete izključno po svoji poti. Ljubezenske zvezde bodo zmedene, ker nimate dovolj posluha za osebo nasprotnega spola.

STRELEC – Več naredite za svoje zdravje in počutje, ker bo vaša vitalnost na zelo nizki ravni. Počnite tisto, kar si želite in potrebujete, in ne to, kar mislite, da je nujno narediti.

KOZOROG – Kombinacija planetov vas bo ves čas opozarjala, da ne verjemite vsaki izrečeni besedi, da bodite na realnih tleh in da poglejte, kakšne so stvari v resnici.

VODNAR – Ne morete zdržati dolgo na enem mestu, kar bo nekoga v vaši bližini zelo zmotilo. Ob vas bo nekaj zanimivih sogovornikov, ki vas bodo ves čas presenečali.

RIBI – V ljubezenskem življenju ne bo posebnih iskric. Nekdo bo sicer prebudil vaše zanimanje in radovednost, vendar ne toliko, da bi karkoli brezglavo tvegali.