Astro

Horoskop za ponedeljek, 16. januarja

W.Y.
16. 1. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kako kaže?

OVEN - Danes si boste morali postaviti pravila igre, ki se jih bo treba držati. Planeti vam obljubljajo napredek, vendar le v primeru, če boste osredotočeni, iskreni in pozitivno naravnani.

BIK - Tokrat se boste ukvarjali z domačimi težavami ali dolgo razmišljali, kaj storiti glede zahtevnejše zadeve, ki krade vaš spanec. Ne čakajte predolgo, sicer vam bo vse skupaj še težje.

DVOJČKA - V današnjem dnevu pazite, če ste pri nekem delu odvisni od drugih, še zlasti, če jih ne poznate dovolj dobro. Če ne boste previdni, se lahko vse skupaj zelo zaplete.

RAK - Nekaj vam še ni najbolj jasno ali pa se preprosto ne morete navaditi na nove smernice. Vsemu boste tokrat pripisovali prevelik pomen, potem pa vam bo nekoliko lažje.

LEV - Počutite se nekoliko utesnjeni in obremenjeni. V ljubezni zaščitite tisto, kar ste že dosegli pred kratkim. Odločili ste se pravilno, lahko pogumno nadaljujete, brez kančka slabe vesti.

DEVICA - Rdeča nit današnjega dne bosta svoboda in toleranca. Pomembno bo, da se boste spretno soočali z zoprnimi situacijami, ki jih ne bo malo. Vzemite si čas zase in v tišini razmisliti, kaj vas resnično osrečuje.

TEHTNICA - Imate še dovolj časa, da se pripravite na nekaj nalog, zato nikar tako ne hitite. Mogoče je prenavljanje stika z nekom iz preteklosti, kar vas bo na trenutke zelo vznemirilo.

ŠKORPIJON - Zoprno vzdušje neke situacije vam bo prinašalo trdo energijo, ki bo večinoma zelo konkretno naravnana, vendar brez pravega razumevanja drugih, kar bo prinašalo napetosti.

STRELEC - Ovirale vas bodo nerešene zadeve, ki jih vztrajno vlečete za seboj, toda zaključek se vam bo tokrat še izmikal. Še vedno niste pripravljeni opustiti določenih stvari.

KOZOROG - Nekdo vas bo opazoval in nadziral, kar vas lahko zmoti ali vznemiri. Zadeve poskusite urediti tako, da bo za vse čim manj naporno, ter da se boste lahko umirjeno podali naprej.

VODNAR - Nikar ne odnehajte tik pred zaključkom, saj se boste izborili za nekaj pomembnega. Poskrbite za to, da vam bodo prisluhnili, še posebej tisti, ki so za vas pomembni.

RIBI - Danes je skoraj nemogoče, da bi storili kakršno koli napako. Zato se lahko prepustite in sprostite, še posebej v dobri družbi. Največ novega bo na ljubezenskem področju.