Astro

Horoskop za nedeljo, 15. januarja

W.Y.
15. 1. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Preverite napoved.

OVEN - Z bližnjimi boste sicer delili svoje skrbi, toda pokažite tudi pripravljenost, da jih boste rešili. Osredotočite se na eno izmed svojih številnih vrlin in se poskusite prilagoditi.

BIK - V današnjem dnevu vam bo ugajalo, da ste v središču pozornosti in že namig prave osebe bo dovolj, da ponovno začutite metuljčke v trebuhu. Večer bo romantičen.

DVOJČKA - Dobro se boste počutili, saj slutite, da vašo besedo v prijateljskem krogu končno upoštevajo. Vse se bo dobro izteklo, vendar le, če si boste sami zastavili pravila.

RAK - Spoznajte najprej svoje lastne potrebe in če boste pripravljeni sprejeti resnico, vam bo ta pokazala, kako se počasi premakniti korak naprej. Ponudile se vam bodo nove priložnosti.

LEV - Bolj boste morali popaziti na svoje zdravje in počutje. Vzemite si dovolj časa zase in počivajte. Današnja kombinacija planetov prinaša mnogo resnosti in temeljitosti.

DEVICA - Partnerja boste nekoliko zapostavljali na račun drugih stvari in ljudi, saj sklepate, da vas bo razumel in vam odpustil. Pravočasno se odločite glede prihodnosti.

TEHTNICA - Naj vas ne skrbi zaradi trenutnega zatišja, ki bo prisotno tokrat. Nekdo se ne odziva tako, kot ste predvidevali, zato lahko le ugibate, kaj se v resnici dogaja.

ŠKORPIJON - Na izletu se boste počutili več kot odlično. Vse je tokrat na vaši strani, zato nimate razlogov za dvome. Storite nekaj odločilnih korakov, ki vas bodo popeljali do sreče.

STRELEC - V današnjem dnevu bo primanjkovalo razumevanja za vaše težave in tudi vaš razum se bo vse težje boril s tistimi, ki že nekaj časa kradejo vaše energije.

KOZOROG - Potrebovali boste veliko potrpežljivosti in pripravljenosti za družinske pogovore. Pomembno je, da ne pustite kritiki in slabi vesti, da vam vzameta vašo voljo.

VODNAR - Besede vam prinašajo napredek in čustveno skladnost, ki vas bo razveselila. Priporočljivo je, da se sprostite in uživate v tistih stvareh, ki so vam dane v tem trenutku.

RIBI - Komaj čakate na nekaj ljubezenskih novosti, ki vas bodo zbudile in vam podarile čudovit občutek. Mika vas čisto novi cilj, ki bi ga lahko dosegli brez prevelikega naprezanja.