Napoved

Horoskop za petek, 13. januarja

W.Y.
13. 1. 2017, 06.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija

OVEN – Danes malo bolj pohitite, sicer vas bo preganjal občutek, da za nekoga niste storili dovolj. Vsekakor podajte svoj odgovor na vsa sporočila, čeprav z zamudo.

BIK – Uspešni boste pri reševanju finančnih vprašanj, čeprav lahko pričakujete manjše zastoje, ki ne bodo odvisni od vas. Spoznali boste lastno moč, ki jo lahko tudi spretno uporabite.

DVOJČKA – Samskim in vezanim bo naključno spogledovanje v službi prineslo več kot prijetno družbo in smeh. Ko vas bodo pozvali k sodelovanju, boste prvi odprti za nove predloge.

RAK – Stvari se počasi sestavljajo, a ne ravno tako, kot ste si začrtali. Čim prej uporabite višek energije in se dogovorite glede rekreacije ali skupne zabave.

LEV – Optimizem se umika iz vašega življenja in prihaja konkretno soočanje z realnimi omejitvami, ki vam najprej ne bodo najbolj všeč, vendar jih boste kljub temu sprejeli.

DEVICA – Bolj boste uživali pri igri zapeljevanja kot pri samem odnosu, kar bo opazila tudi oseba nasprotnega spola. Zelo boste disciplinirani in z veseljem se boste pogovorili o vsem.

TEHTNICA – Veliko sprememb prihaja v vaše življenje. Z nekaj prilagajanja napetostim in spremembam pa si lahko obetate tudi konstruktivne rešitve in nov začetek. Delovali boste drzno.

ŠKORPIJON – Čakali boste na nekaj informacij, ki lahko pomenijo prebujanje in dokončen razplet zadeve, ki vas obremenjuje. Prisluhnite prijateljem, saj bodo delili najboljše nasvete.

STRELEC – Dovolili si boste sanjati in tako napredovali v osebni rasti. Ljudje, ki vam bodo prihajali na pot, bodo poskušali spremeniti vaš pogled na svet, vendar tega ne boste dovolili.

KOZOROG – Priznati si morate, da postajate zelo občutljivi, posebno če je vpleteno preveč čustev. Nikar pa ne dovolite drugim, da bi se vmešavali, saj vse lahko rešite sami.

VODNAR – Čustva bodo danes nekoliko potlačena, vendar boste veliko naredili, če boste osredotočeni na to, kar je za vas v tem trenutku zares pomembno.

RIBI – Zelo boste romantični in sentimentalni, a se ne boste znali odločiti, še posebej v odnosih, ki so že nekaj časa na prelomnici. Pozorni bodite tudi na nekoga v svoji bližini.