Numerologija

Kaj prinaša petek 13.?

L. P.
12. 1. 2017, 17.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Kaj bo prinesel prvi petek 13. v letošnjem letu? Bo srečen ali ne? Preverite, kaj pravi numerologinja LiLi SuRuM.

Profimedia
Letošnji prvi petek 13. ne bo pozitiven dan.

Števila 13 se drži slab glas, pa je res tako negativno?
»Nobenega dokaza ni, da bi petek 13. res prinašal nesrečo. Spomnimo pa se zadnjega petka 13., na katerega se je zgodil teroristični napad v Parizu,« pravi numerologinja LiLi SoRuM.

Z numerološkega vidika je število 13 karmični dolg, a dobra novica je, da je najbolj mil karmični dolg. Tudi števila 14, 16 in 19 prinašajo s karmo povezano energijo, zato smo lansko leto govorili o 'karmičnem' letu.

»Kot zanimivost povejmo, da število 13 poudarja neodgovorna dejanja, prelaganje krivde in odgovornosti na druge, tudi prelaganje naših lastnih obveznosti in dela na druge,« pojasnjuje numerologinja.

Kaj torej prinaša petek 13.?
»Za vse nas bo petek, 13., v januarju 2017 dan, ki bo na plano privabil naše ne najbolj prijetne strani. Pomembno je opozoriti, da bo to dan, ko bomo bolj močno doživljali naše skrite strahove in nemoči. Možno je poslabšano počutje in zdravstveno stanje. Lahko nam gre vse narobe, prepočasi ali celo v nasprotni smeti kot bi si želeli. Kot bi Vesolje prestavilo v vzvratno vožnjo. Soočali se bomo s preizkusi discipline, integritete in pa trdega dela,« opozarja numerologinja.

Poudarila je še, da to ni dan, »ko bi ubirali bližnjice, ker se nam bo to maščevalo. Kar skrivate, se bo mnogo lažje razkrilo

A petek 13. prinaša tudi učenje za vse:
»Energija tega dneva nas bo želela usmeriti k pogledu v sebe. Postavite si iskreno ogledalo. Kaj bi lahko počeli bolje? Na katerih področjih zanemarjate svoj razvoj, morda celo krivite okolico za ovire? Izgovore v smeti!«

Marsikaj lahko postavite na nove, bolj poštene temelje do naslednjega petka 13., ki pa bo letos oktobra.