Astro

Horoskop za torek, 3. januarja

W.Y.
3. 1. 2017, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Preverite napoved.

OVEN – Danes boste naleteli na osebo, ki bo zelo zanimiva, vendar sumljivo preveč prijazna. Zadeve se bodo počasi obrnile na bolje in tudi počutili se boste sproščeno.

BIK – Brez težav boste opravili z vsem, glede česar ste se nameravali odločiti šele kasneje. Priložnost boste ujeli pravi čas, čeprav ste pred kratkim prehitro prekinili nekaj zadev.

DVOJČKA – Povežite se z nekom, ki je ves čas nasmejan in naklonjen. Tudi vas bo nalezel z dobro voljo in nekaj več poguma, in to prav v trenutku, ko ste nameravali odnehati in pustiti vse skupaj.

RAK – Imate pravo taktiko, boljše se boste počutili, ko si boste vzeli več prostega časa zase in za sprostitev. Pokažite več čustev, saj določena oseba komaj čaka na vaš znak.

LEV – Na poslovnem področju se boste osredotočili na nekaj, kar vam lahko omogoči hitre in konkretne rezultate. Ljubezen pa bo vsekakor še vedno zelo pomembna.

DEVICA – Niste dovolj zbrani, da bi reševali konkretne zadeve, čustva vas lahko malce zmedejo, zato boste neko zahtevnejšo delovno nalogo morali ponoviti ali prestaviti za kakšen dan.

TEHTNICA – Vaši načrti se izpolnjujejo prepočasi, saj nekdo zavlačuje in se igra s čustvi. Ne obremenjujte se, saj s tem ne boste ničesar spremenili. Večer bo razigran.

ŠKORPIJON – Naužite se pozitivne ustvarjalne energije in jo uporabite za pogumno doseganje svojih ciljev. Pogum in samozavest današnjega dne lahko izkoristite na poslovnem področju.

STRELEC – Neodločnost, ki jo boste začutili, je le posledica strahu, da bi spet utegnili slediti nesporazumom. Nekomu razkrivate preveč, drugemu premalo, zato poiščite pravo ravnovesje.

KOZOROG – Dan je ugoden za lepotne posege, saj ste usmerjeni v prijetne spremembe. Komaj čakate, da preidete k dejanjem glede poslovnih ali finančnih zadev.

VODNAR – Ogromno časa boste zapravili s tem, da dokažete svoj prav, čeprav se dobro zavedate, da tako ne pridete tja, kamor si želite. Poskusite odmisliti vašo trmo.

RIBI – Razširite obzorja in se odprite se za novosti, ki jih ne bo malo. Planeti vas usmerjajo k bolj zanimivim premikom. V vsem, česar se boste lotili, boste našli nekaj vzpodbudnega.