Astro

Horoskop za soboto, 7. januarja

W.Y.
7. 1. 2017, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

OVEN – Zvečer se boste umirili, veliko boste premišljevali, sledili boste svoji notranjim sporočilom. Navezovali boste nove stike, ob tem pa boste zelo razigrani in prepričljivi.

BIK – V današnjem dnevu se boste odlično počutili. Odpravite se lahko tudi raziskovat tisto, kar vam je že nekaj časa uganka. Ker vam bo življenje izziv bo v njem več adrenalina.

DVOJČKA – Harmonija časa bo tista, ki prinaša motivacijo. Od sebe boste oddajali neko pozitivno energijo in zaradi tega se bodo ljudje v vaši družbi dobro počutili. Čas bo, da najdete ravnovesje.

RAK – V današnjem dnevu boste končno spoznali, da so razlike med vama s partnerjem nekaj pozitivnega. Lahko so vir kreativne dinamike v odnosu. Zabavala se bosta skupaj.

LEV – Nakazano je, da se vam bodo v življenju odprle nove poti in s tem možnosti za novosti. Sveža energija vas čaka v prijateljstvu in znašli se boste v nekem humanitarnem delu.

DEVICA – Preveč časa ste izgubili v ugibanju, kaj si misli draga oseba. To je nesmiselno zato, ker vam prav nič ne pomaga. Glede študija niste zagnani, saj se ukvarjate s stvarjo, ki vam ni všeč.

TEHTNICA – Dodatno energijo vam bo povrnila narava. Ves dan se boste potepali s prijatelji in začutili, da se je vaš pogled na svet spremenil v pozitivni smeri.

ŠKORPIJON – Finančno se bodo stvari uredile tako, da boste zelo srečni. Potrebovali boste nekoliko več varnosti in zanesljivosti. Vse to boste pričakovati od srčnega izvoljenca.

STRELEC – Vezani boste imeli manj sreče kot običajno. Če imate skrivnost, ki je ne želite deliti s partnerjem, jo v tem času dvojno zavarujte. Pripravite se na nekaj neprijetnih naključij.

KOZOROG – Znali si boste vzeti čas zase, istočasno bo resnica ta, da rešujete uganke na življenjska vprašanja, ne samo svoje ampak tudi od drugih. Izpolnila se vam bo srčna želja.

VODNAR – Globoko v sebi boste občutiti notranjo moč in zvedava energija vas bo radovedno vodila po razpotjih življenja. Aktivni boste tam, kjer bo veliko ljudi.

RIBI – Sprostila in z dodatno energijo vas bo napolnila narava in sveži zrak. Dobra glasba bo tista, ki vam bo razvezala jezik. Prisluhnili boste svoji intuiciji in jo uporabili.