Astro

Horoskop za petek, 6. januarja

W.Y.
6. 1. 2017, 06.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Imate vse argumente, toda tik pred koncem se usmerjate nazaj in vsega zagotovo ne boste povedali po resnici. Nekdo vas ne bo razumel na pravi način, kar prinaša zmedo.

BIK – Vašo besedo se bo slišalo zelo jasno in glasno, kar je velika priložnost da zasijete. Odločnost in dobra energija bo navdihovala tudi ljudi okrog vas, kar vas bo razveselilo.

DVOJČKA – V ljubezni skoraj vse poteka po vaših željah, na ostalih področjih ste nenavadno nemirni. Prepričani boste o svojem prav, vendar nikar ne vztrajajte v nedogled.

RAK – Ne zatiskajte si oči pred resnico, tako le odlašate tisto, kar bi morali že rešiti. Tokrat se bo vseeno dobro izteklo, toda le v primeru, če storite vi prvi korak.

LEV – Sedaj je čas za konkretne cilje, ki trkajo na vaša vrata. Zberite pogum in naredite stvari, ki bodo konkretno izboljšale vaše življenje. Izkoristite predloge domačih.

DEVICA – Skrbelo vas bo, kako boste opravili zadevo, ki vas je nekoč izredno obremenila. Konec bo dober, zato glavo pokonci. Le bodite pozorni na vse podrobnosti, da se vam ne izmaknejo.

TEHTNICA – V ljubezni bo trenutno zatišje, zato se raje zamotite z drugimi zadevami. Premislite glede podviga, ali vam je resnično pisan na kožo, ali so to morda samo vaše sanje.

ŠKORPIJON – Danes si boste prisegli nekaj, česar v resnici ne morete izpolniti, zato pazite, da ne boste koga zavedli. Nekaj več težav bo, tudi zato, ker ste trenutno preveč zaletavi.

STRELEC – Čaka vas še veliko dela, zato nikar ne obupujte nad nalogami, ki vam jih bo nalagal nadrejeni, in se jim na noben način ne boste mogli izogniti. Skrbi vas ljubezensko področje.

KOZOROG – Danes boste polni energije in se boste z lahkoto soočali z vsakodnevnimi izzivi. Kljub naveličanosti nekaterih prijateljev, boste ohranili svoj pozitivizem in ga v prenesli tudi na druge.

VODNAR – Na vidiku je izredno zanimivo povabilo in vse skupaj vas bo spodbudilo k boljši organizaciji in večjemu učinku. Dobre energije prihajajo tudi na ljubezenskem področju.

RIBI – Nimate miru, čeprav si ga močno želite. Izognite se strogim opazkam, osebe, ki ima svoj način in metode. Vse naj poteka počasi, da se ne pojavi kakšen zaplet.