Astro

Horoskop za četrtek, 5. januarja

W.Y.
5. 1. 2017, 06.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Pixabay

OVEN – Pozitivni koraki se vam obrestujejo, ker ste v pravem trenutku naredili večji korak in dosegli nekaj pomembnega, o čemer sanjate in premlevate že dlje časa.

BIK – Ne zaupajte nekomu, ki se je v preteklosti želel izmuzniti z neprepričljivimi izgovori. Z denarjem bodite nekoliko bolj premišljeni in previdni, saj vas nekdo ves čas spremlja.

DVOJČKA – Presenetilo vas bo, da vas ponovno kliče nekdo, ki ste ga že skoraj pozabili. To je le nadaljevanje zgodbe, ki vas vedno bolj utruja in bremeni, zato bodite bolj previdni.

RAK – Vživeli se boste v razmišljanje vaših sogovornikov, ki vam ne bodo ravno naklonjeni. Spoznali boste, kaj lahko sploh pričakujete in kako naj nadaljujete.

LEV – Nahajate se v izredno ugodnem obdobju in tokrat boste znova prevzeli glavno vlogo, čeprav niste popolnoma prepričani vase. Kljub vsemu boste sposobni hitrih zaključkov.

DEVICA – Izredno počasni boste, kar bo ljudi okoli vas zmotilo. Ni potrebno, da razmišljate o starih zgodbah, saj so se že zdavnaj zaključile. Po nepotrebnem se obremenjujete z nečim, kar ni pomembno.

TEHTNICA – Čas je, da se neustrašno podate novim projektom naproti, velikopotezno in drzno vztrajajte pri doseganju svojih ciljev, ki vam prinašajo tudi dobre finančne podvige.

ŠKORPIJON – Počasi se pripravljate na večje korake, in sodelovanje z nekom, ki vam zaupa. Ponosni boste, saj vam bo uspelo več, kot ste upali in pričakovali, energija pa bo tudi pozitivna.

STRELEC – Umaknite se iz okolice, kjer vas preveč stvari spominja na nekaj, kar vam ni ostalo v dobrem spominu. Prebudite se, in naredite kakšen korak. Še je čas za ljubezensko akcijo.

KOZOROG – Razočarani ste nad starim prijateljem, s katerim ste bili nekoč močno povezani. Skušajte ga spoznati na novo in ga sprejeti takšnega, kot je. Zvečer si privoščite nekaj časa zase.

VODNAR – Zopet se dogaja se nekaj, kar ste pričakovali že nekaj časa nazaj. Ponavlja se zgodba, ki pa jo boste tokrat videli v drugačni luči in se tudi poskušali drugače odzvati.

RIBI – Pustite sedaj vse možne obveznosti, ki vas bremenijo in vam kradejo čas, da bi živeli sproščeno. Prisluhnite sebi, svojim željam, in najdite način, da izrazite svoje misli.