Napoved

Horoskop za ponedeljek, 2. januarja

W.Y.
2. 1. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Preverite napoved.

OVEN - Ne spoštujete nobenih nasvetov, delate povsem po svoje tudi pri stvareh, ki jih počnete prvič. Tokrat ne bo posledic, a začnite vseeno razmišljati o tem, kako boste rešili nesporazume.

BIK - V današnjem dnevu bo zelo pomembna moč vsakega posameznika. Instinkt vam bo narekoval, da prevzamete kontrolo nad situacijo in potegnete ven največ kar se da.

DVOJČKA - Končno boste ugotovili, kaj so vam namenili planeti. Vprašati se morate ali ste zadovoljni s tem kar vam ponuja življenje in kako trenutno stojijo stvari.

RAK - Čas je odličen za samo obnovo. Po vsej verjetnosti se boste umaknili v osamo, ker se boste v tišini posvetili samo sebi in ugotovili, kaj bi morali spremeniti.

LEV - Delo bo zaenkrat v ozadju, potrebujete več gibanja, športa, če mogoče v glasni in zanimivi družbi. Družite se z nekom, ki vas vneto išče in ki vas bo spravil v dobro voljo.

DEVICA - Nikar ne bodite tako obremenjeni. Nekaj časa si vzemite čisto zase. Počnite stvari, ki so vam posebne in ki vas bodo sprostite. Vse ostalo bo počakalo.

TEHTNICA - Zelo pazljivi boste morali biti na energijo, ki bo naraščala v vas. Če se boste na predloge odzivali impulzivno in napadalno, se bodo ljudje okoli vas uprli in ne bodo želeli sodelovati.

ŠKORPIJON - V prihajajočem obdobju se bodo stvari zasukale v vaš prid. Spremljala vas bo sreča. Nekdo bo prišel in vam pomagal, vas vodil po poti, ki bo vsake toliko časa precej razmajana.

STRELEC - Nekdo ne bo tako zanesljiv, kot ste pričakovali. Lahko se vname velik boj z nepredvidljivim izidom. K sreči pa še veste, kaj bi radi dosegli in zato varčujte z močmi.

KOZOROG - Če imate osebo, ki vam je blizu, ji lahko zaupate svoje pomisleke in težave. Odleglo vam bo. Imeli boste veliko sreče, še posebej tisti, ki ste samski.

VODNAR - Čas je, da pazljivo ocenite koliko odgovornosti lahko še prevzamete na svoja ramena. Nuditi pomoč je nekaj, drugo pa je če ljudje postanejo odvisni od vas, saj boste na koncu vi krivi za vse kar je šlo narobe.

RIBI - Vse lahko prebrodite, posebno če veste, kje so meje vaših zmogljivosti. V ljubezenskih odnosih ste lahko bolj sproščeni. Lahko se razvije veliko več, kot sploh upate.