Napoved

Horoskop za nedeljo, 1. januarja

W.Y.
1. 1. 2017, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Čeprav je nedelja, vas bo zajela naglica, ker imate občutek, da ne morete dokončati vsega. Vsekakor pa pričakujte ljubezenske novosti in predlog, ki vas ne bo pustil ravnodušne.

BIK - Zjutraj boste še precej raztreseni tudi pod vplivom ljubezenskih dogodkov. Tudi vi si lahko privoščite nekaj več igrivosti in preložite obveznosti.

DVOJČKA - Ob ugodnih zvezdnih vplivih lahko odpotujete ali rešite srčne dileme. Le popazite na zdravje. Odločite se za več rekreacije, nikar ne ostanite sami in zaprti med štirimi stenami.

RAK - Zvesti boste lastnemu prepričanju, stari dobri običaji pa bodo v ospredju. Vaša želja po ustvarjalnosti pa bo malce trpela, vendar se ne obremenjujte s tem.

LEV - Komaj čakate, da se začne nov teden, saj slutite, da bo več odločilnih novic tako pri delu kot glede nepremičnin in selitve. Že danes pa lahko slišite nekaj novic od osebe, ki ji resnično zaupate.

DEVICA - Dopoldne boste nenavadno nemirni, kot bi slutili, da se pripravlja nekaj pomembnega. Mikalo vas bo, da se poigrate s srečo, da se odpravite nekam daleč ali pa boste izzivali ljubezensko usodo.

TEHTNICA - Zelo boste uživali v večno vznemirljivi igri osvajanja in dajanja. Na finančnem področju se bo dogajalo marsikaj, kar vas bo presenetilo.

ŠKORPIJON - Nenavadno hitro boste opravili nekaj, kar vas ponavadi ne navdušuje. Tokrat boste k zadevi pristopili drugače, vsekakor bolj izvirno in učinkovito.

STRELEC - Dobili boste občutek, da se vaša zveza krha, dobro bo več časa posvetiti ljubljenim, če seveda želite nadaljevati. Verjetno vas občutek ne vara.

KOZOROG - Še danes boste nekoliko nemirni in nestrpni, posebno če so vas prepričali glede potovanja ali obiska, ki vam ne diši preveč. Niste pripravljeni na akcijo, zato se stopnjuje slaba volja.

VODNAR - Užaljeni boste, vendar ne za dolgo, saj boste nadoknadili z drugačnimi prijemi. Več erotike vas čaka zvečer, ko boste popolnoma sproščeni.

RIBI - Imate še eno priložnost, da bi zgladili odnose z drago osebo. Očitno je, da sta oba utrujena od prepirov. Priznati si morate, da sta si dokaj podobna, zato bosta tudi istočasno popustila.