Napoved

Horoskop za soboto, 31. decembra

W.Y.
31. 12. 2016, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN - Nikar se ne zapirajte med štiri stene, dan bo kot ustvarjen za izlete in druženja. V ljubezenskih odnosih boste končno nekoliko bolj sproščeni.

BIK - Premislite o drugačnem pogovoru z osebo, ki je, roko na srce, niste niti poskušali povsem razumeti. Obema bo odleglo, ko bo jasno, da je tudi z vaše strani kar nekaj dobre volje, da bi stvari zgladila.

DVOJČKA - Nakopičena jeza lahko vpliva na vaše maščevanje, predvsem v partnerstvu, saj se čutite preveč zapostavljeni. Raje jo usmerite v kakšno športno dejavnost.

RAK - Ne izdajte svojih skrivnosti, čeprav vas sprašuje oseba, ki ji zaupate. Počakajte, dokler ne boste mirnejši. Srečanje bo težavno, a vsekakor se boste nekako brzdali in končalo se bo dobro.

LEV - Pri marsičem čutite, da morate počakati, kar vam sicer ne diši preveč. Nikar pa ne izgubljajte živcev, dopoldne se posvetite domačim obveznostim, potem pa prihaja še vse drugo.

DEVICA - Družina vam pomeni največ, vendar ima vse svoje meje in ne boste hoteli več popuščati. Čas je da začnete gledati nase in se z njimi soočite.

TEHTNICA - Nimate miru, ker stvari ne potekajo tako, kot si želite. Tokrat vas moti prevelika radovednost nekoga, ki vas niti danes ne pusti počivati. Z drago osebo ste neverjetno nestrpni. 

ŠKORPIJON - Nekomu zavidate ljubezensko srečo, a ne storite dovolj, da bi tudi sami lahko ustvarili kaj dobrega. Vsekakor vas spremljajo srečne okoliščine, nekdo vas bo ne glede na vse poiskal. 

STRELEC - Ugotovili boste, da vam je nekaj opravkov vzelo preveč časa. Danes, ko bi se lahko sprostili, pa ste še vedno pod stresom, nemirni in neučakani.

KOZOROG - Pričakujete sporočilo in razplet, na drugi strani pa je nekdo, ki se nekoliko poigrava z vami. Ni vam pisano na kožo, da bi bili odvisni od kogar koli, zato nadaljujte po svoji vesti in občutku. 

VODNAR - Velik občutek za realnost vam ne bo dovolil, da bi naredili napačen korak, čeprav bodo nekateri poskušali vplivati z raznimi pripombami.

RIBI - Poslovno srečanje bo takrat, ko boste nekoliko nepripravljeni. To vas bo lahko izučilo, da naslednjič morda raje kaj zavrnete, kot da bi se mučili. Doma bodite bolj potrpežljivi.