Napoved

Horoskop za sredo, 28. decembra

W.Y.
28. 12. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Dobra karma
So vam zvezde naklonjene?

OVEN - Luna vam še vedno ni naklonjena. Ne jemljite si vsega preveč k srcu, posebno če se vas v ljubezni drži smola. Kmalu bo boljše, še presenečeni boste!

BIK - Obstaja veliko razlogov za dobro voljo. Vsaj danes nekoliko pozabite na delo. Danes je namreč trenutek za ljubezensko akcijo! Bodite spontani, ne obremenjujte se s prihodnostjo.

DVOJČKA - Vsa vaša razmerja bodo terjala od vas precej volje in energije. Vaše ljubezensko razmerje bo postalo bolj intimno, če boste partnerju zaupali vaše občutke, čustva in strahove.

RAK - Vaše razpoloženje je spremenljivo. Ne zanašajte se na svoj šesti čut, ker vas moti preveč vtisov in nasprotujočih se čustev. Ukvarjajte se le z nečim, za kar lahko trdite, da resnično poznate.

LEV - Dobro se boste počutili tako med prijatelji kot tudi na potovanju. Samski, poiščite novo priložnost, prisluhnite osebi in se potem odločite brez pomislekov.

DEVICA - Naslednjih nekaj dni se bo vaša pozornost skoncentrirala na ljudi okoli vas in vaša razmerja z njimi. Poiščite načine, kako bi obnovili in popestrili ta razmerja.

TEHTNICA - Družabni boste in zato lahko pričakujete kar nekaj obiskov ali telefonskih klicev. Nekdo, ki ste ga morda nekoliko zanemarili, bo tokrat prišel z zanimivim predlogom, zato boste spremenili popoldanske načrte.

ŠKORPIJON - Moti vas to, da ste nenehno nekje na sredi poti med družinskimi in delovnimi obveznostmi. Nikogar nočete pustiti na cedilu, a še predobro veste, da ne morete ugoditi vsem.

STRELEC - Lahko prenovite nekaj starih razmerij, a le pod enim pogojem če boste pokazali iskreno zanimanje. Vsekakor pa pozorno izbirajte besede, naj bo vsega dovolj v določeni razumni meri.

KOZOROG - Pazite za volanom, danes ste nekoliko zasanjani, raztreseni tudi zaradi srčnih novosti. Doma ne bo miru, tudi zato ker ste pripravljeni povedati svoje brez dlake na jeziku.

VODNAR - Pazite, če ste šele pred kratkim začeli neko ljubezensko ali poslovno razmerje. V enem dihu boste povedali vse, kar vam leži na srcu. Šele potem se boste začeli spraševati.

RIBI - Imate dovolj energije, morda celo preveč, posebno za potovanja, šport, rekreacijo in težje fizične opravke. Tudi na potovanju ali izletu bo presenetljivo lepo in vznemirljivo.